Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt rajtam kívül, aki...

Van itt rajtam kívül, aki önmagáért is aggódik, ha elkapná a koronavírust?

Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 09:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Te mindenáron rettegni akarsz meg bebeszélni magadnak hogy tüdőbeteg vagy. Ezzel nem lehet mit csinálni.

Ha olyan betegséged van ami halálozásra hajlamosít akkor nem itt kérdezgeted hogy vajon ez normális-e vagy betegségnek számít hanem évek óta gyógyszert szedsz a komly betegségedre.

2020. márc. 22. 09:42
 12/18 A kérdező kommentje:
És honnan tudod, mit szedek és mit nem? ;)
2020. márc. 22. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
5-os! Ezek nem krónikus alapbetegségek. Olyanok vannak igazán veszélyben, akiknek rákja van, vagy már 30 éve rágja az ereit a magas vérnyomás meg a cukorbetegség. Millió nő modhatja el magáról, hogy toxemias volt, trombózisa is volt jó néhánynak, ettől még túlélték. Én a ferfiak helyében félnék nagyon. A halottak több mint 75%-a férfi, valamiért őket jobban szereti ez a vírus.
2020. márc. 22. 09:53
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Miért mit szedsz kérdező? Milyen betegségre?

Mert eddig egyetlen betegség nevet sem említettél csak azt hogy náthás szoktál lenni meg köhécselsz

2020. márc. 22. 10:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Reflux pl? Vagy hogy orvos se zárta ki az asztmát?

Vagy hogy havonta legalább egy ember van, aki azt hiszi, hogy megfáztam, holott nálam az az átlagos közérzet?

Nem csak köhécselek, boldog lennék, ha csak köhécselnék.

2020. márc. 22. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell túllicitálni egymást. Én 22 vagyok, teljesen egészséges, de én is aggódom az esetleges fertőződés miatt. Egyrészt senki nem tudhatja, hogy hogyan reagál rá a szervezete. Persze az én paramétereimmel kevés az esély a halálra, de egy fiatal is lehet olyan rosszul, hogy kórházi kezelésre, esetleg rövid ideig lélegeztetésre is szorul. De ha eddig nem is fajul a betegség, ha nem muszáj, akkor az itthoni magas lázzal, köhögéssel való kínlódást is elkerülném. Arról nem is beszélve, hogy megfertőzni sem szeretnék senkit, pláne olyan embereket nem, akik sokkal nehezebben vészelnék át a betegséget, mint én.
2020. márc. 22. 10:42
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Én csak azt nem értem, hogy miért kell direkt belelovallni magát valakinek, amikor nicnsen semmi diagnosztizált betegsége?

"Honnan tudod milyen gyógyszert szedek?"

Na most erre azt vártam, hogy akkor jönnek a gyógyszerek hogy milyet szed. Erre nem szed semmit. Diagnosztizált betegsége nincs. Refluxa van. Az aztán márhára semmit nem számít.

Szóval én csak a pániknak nem látom semmi értelmét olyannak akinek nnincs oka rá. Hagyjuk meg azoknak akik tényleg betegek, rákkal küzdenek, stb. De aki rettegni akar úgyis fog.

2020. márc. 22. 10:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Azért nincs, mert nem akarom ide kiírni. Magyarázd már meg nekem, hogy normális dolog előadóban vagy távolsági buszon nehezen venni a levegőt.

Meg az is normális, hogyha látnak lépcsőzni, mindenki mondja, hogy menjek orvoshoz.

Nem, nem licitálok semmire, ha 47%-os nem támadna, amúgy totál irrelevánsan. Menj vedd be a nyugtatódat.

2020. márc. 22. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!