Van itt rajtam kívül, aki önmagáért is aggódik, ha elkapná a koronavírust?
Te mindenáron rettegni akarsz meg bebeszélni magadnak hogy tüdőbeteg vagy. Ezzel nem lehet mit csinálni.
Ha olyan betegséged van ami halálozásra hajlamosít akkor nem itt kérdezgeted hogy vajon ez normális-e vagy betegségnek számít hanem évek óta gyógyszert szedsz a komly betegségedre.
Miért mit szedsz kérdező? Milyen betegségre?
Mert eddig egyetlen betegség nevet sem említettél csak azt hogy náthás szoktál lenni meg köhécselsz
Reflux pl? Vagy hogy orvos se zárta ki az asztmát?
Vagy hogy havonta legalább egy ember van, aki azt hiszi, hogy megfáztam, holott nálam az az átlagos közérzet?
Nem csak köhécselek, boldog lennék, ha csak köhécselnék.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell direkt belelovallni magát valakinek, amikor nicnsen semmi diagnosztizált betegsége?
"Honnan tudod milyen gyógyszert szedek?"
Na most erre azt vártam, hogy akkor jönnek a gyógyszerek hogy milyet szed. Erre nem szed semmit. Diagnosztizált betegsége nincs. Refluxa van. Az aztán márhára semmit nem számít.
Szóval én csak a pániknak nem látom semmi értelmét olyannak akinek nnincs oka rá. Hagyjuk meg azoknak akik tényleg betegek, rákkal küzdenek, stb. De aki rettegni akar úgyis fog.
Azért nincs, mert nem akarom ide kiírni. Magyarázd már meg nekem, hogy normális dolog előadóban vagy távolsági buszon nehezen venni a levegőt.
Meg az is normális, hogyha látnak lépcsőzni, mindenki mondja, hogy menjek orvoshoz.
Nem, nem licitálok semmire, ha 47%-os nem támadna, amúgy totál irrelevánsan. Menj vedd be a nyugtatódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!