Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan aki nem megkapja el...

Van olyan aki nem megkapja el a koronavirust?

Figyelt kérdés

Érdekes amúgy ezek de vannak olyan emberek akik szerintem nem tudják elkapni..

Pl az eü dolgozók negatívak akik védőfelszerelés nélkül ápolták koronás beteget.

De van a Toldy gimnáziumos fiú akinek az anyja koronás lett de sem ő sem a nővére sem az apja nem kapta el eddig még

2020. márc. 20. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem valószínű, hogy olyan létezik, hogy valaki természetes módon immunis lenne a vírusra. A felsoroltaknak egyszerűen csak szerencséjük volt, hogy nem kapták el.
2020. márc. 20. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy cikk neten most nem találom

Hogy az A negativ vércsoportú jobban veszélyeztetett mint a többi

Legkevésbé pedig a 0

Lehet ilyen dolog miatt.

2020. márc. 20. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is épp az előbb olvastam ezt, én 0-ás vagyok. Persze ez nem jelenti, hogy biztosan nem kaphatom el de talán nagyobb az esélyem rá.
2020. márc. 20. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt ertsd meg, hogy a tobbseg tunetmentes, de hordozza a virust, es megfertoz masokat. Es ok is, es azok is. Nagyon gyorsan terjed. Es az a szazalek, aki komolyan megbetegszik, nem erdemli meg. Mindenki koteles a tobbi emberre valo tekintettel minden ovintezkedest megtenni.
2020. márc. 20. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak, akik genetikailag immunisak. De nincs nagy előnyük. Csak annyi, hogy nem lesznek betegek.
2020. márc. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!