Nagy hajú lányok, hogyan kerülitek el, hogy a hajatokkal koronavírust vigyetek a lakásba?
Hisz postára, gyógyszertárba, boltba csak el kell menni, ill. vannak munkahelyek, ahová még most is el kell járni.
Hogy lehet megelőzni, hogy ne vigye be az ember a hajával a koronavírust a lakásba, aztán éjjel a párnára, és onnan esetleg az arcra, szájba? Mindig hajat mostok, ahogy hazaértek valahonnan? Vagy éjszakára hajvédőt kellene feltenni? Az vajon elég? Vagy eleve hajvédővel kellene az utcán közlekedni? Vagy levágatjátok?
Egyáltalán a hajszálon meddig maradhat életben a vírus?
Na, erről most hallok először.
Nem, nem mosok minden hazaérkezéskor hajat. Ugyanúgy tisztálkodom, mint a vírus megjelenése előtt. Leszámítva, hogy a munkahelyi/otthoni kézfertőtlenítőtől már olyan szinten kiszáradt a bőr a kezemen, hogy fáj, húzódik, van hogy vérzik is.
# 2
Szerintem otthon is ne használj kézfertőtlenítőt, mert egy sebes kézre még veszélyesebbek a vírusok, vagy pedig húzz gumi/nitril kesztyűt, ha van.
Én még nem tettem a hajammal kapcsolatban semmilyen óvintézkedést, csak Kínában is láttam, hogy a hosszabb hajú ápolónők levágták egymás haját.
Ha a ruhán megtapad, akkor a hajon is, és mivel előbbit sokan kimossák, vagy bezacskózzák mosásig (ezt ajánlják is), ezért jutott eszembe.
# 4
Köszi. Mondjuk kapucnis pulcsim pont nincs, de majd valamivel bekötöm akkor.
# 8
Köszönöm, elsőn kívül minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!