Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagy hajú lányok, hogyan...

Nagy hajú lányok, hogyan kerülitek el, hogy a hajatokkal koronavírust vigyetek a lakásba?

Figyelt kérdés

Hisz postára, gyógyszertárba, boltba csak el kell menni, ill. vannak munkahelyek, ahová még most is el kell járni.

Hogy lehet megelőzni, hogy ne vigye be az ember a hajával a koronavírust a lakásba, aztán éjjel a párnára, és onnan esetleg az arcra, szájba? Mindig hajat mostok, ahogy hazaértek valahonnan? Vagy éjszakára hajvédőt kellene feltenni? Az vajon elég? Vagy eleve hajvédővel kellene az utcán közlekedni? Vagy levágatjátok?

Egyáltalán a hajszálon meddig maradhat életben a vírus?

2020. márc. 21. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Ki az a bunkó, aki minden választ lepontoz?

Nagyobb öröme az életben ne legyen.

2020. márc. 21. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de én is gondoltam a haj kérdésére. Hiába a kézmosás meg arcmosás, esete lefekszik az ember, a párnáról meg simán a szembe, szájba juthat a vírus. Friss tanulmányok szerint 72 óra amíg felületeken aktív maradhat a covid-19.

A teljesség igénye nélkül megoldás lehet:

- esőkabát

- kapucnis pulcsi

- fejkendő

- zuhanysapka

- műanyag ballon

2020. márc. 22. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!