Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyakran mentek el...

Milyen gyakran mentek el bevásárolni mostanság?

Figyelt kérdés
Elsősorban családosokat kérdezek, kisebb gyerekkel!
2020. márc. 21. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs kisgyerek.

Csütörtökön voltam, szerintem a jövő héten egyszer fogok menni. Vagy hét elején vagy közepén.

2020. márc. 21. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Mióta már itthon is egyre több a fertőzött leszorítottam a mindennapi bevásárlást, minden másnapra. Szerencsére 1 perc sétára van a bolt a házunktól, így nem kell sokat az utcán sem lennem.

A kislányomra azalatt a bő 20 percig a testvérem felügyel (mivel bezártak az iskolák ezt kitudom használni).

2020. márc. 21. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

MINDEN NAPI BEVÁSÁRLÁS:)))

hát ez vicc komolyan mondom. OLYAN NINCS, hogy valakinek 2 naponta bevásarolnia kell. ti megpusztultok ha nem tolongtok az áruházban minden nap?

2020. márc. 22. 04:57
 4/4 Laylah ***** válasza:
Nincs gyerek, home office van, heti 1-2 nap kell bemennem a munkahelyre. Hazafelé bevásárolok. Szóval heti egyszer.
2020. ápr. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!