Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mire számíthatok ha maszkkal...

Mire számíthatok ha maszkkal az arcomon megyek bevásárolni a gyerekkel? Lenéző, vagy riadt tekintetek?

Figyelt kérdés

Már rég hordanám a maszkot, csak félek mit gondolnak mások. (A gyerek babakocsiban van, szerintem neki nem kell.)

Ffp2es maszkom van, megoszlanak rola a vélemények, de a semminél jobb.

2020. márc. 12. 10:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben nem az számít, hogy mit gondolnak mások, hanem, hogy mit gondolsz TE. Ha úgy érzed, hogy hordani kell a maszkot, akkor vedd fel. Az FFP2 maszk sokkal jobb mint a sebészi szájmaszk.
2020. márc. 12. 10:35
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha eddig is hordtad, akkor mi a kérdés????
2020. márc. 12. 10:36
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
A maszk nem véd a fertözés ellen, csak te nem fertözöd meg a többieket
2020. márc. 12. 10:37
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

Mi fontosabb, mások véleménye, vagy az egészséged védelme? A maszk elsősorban azért van, hogy a maszkot viselő egyén egészsegét megvédje, csak nálunk hiszik azt az emberek, hogy a maszkot viselők fertőznek, és félni kell tőlük...

Mindkettőre számíthatsz, de gondolj magadra és a gyerekeidre, fontosabb, hogy egészséges maradj, mint az, mit mondanak a hátad mögött.

2020. márc. 12. 10:38
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

"A gyerek babakocsiban van, szerintem neki nem kell.)"

Miért is nem kell? Ő nem levegőt szív? Én gyereket nem vinnék oda, ahol maszk kellene.

2020. márc. 12. 10:38
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Az FFP3 maszk megvéd, az FFP2-ről megoszlanak a vélemények, de biztos, hogy csökkenti a kockázatot.
2020. márc. 12. 10:39
 7/23 A kérdező kommentje:

Még nem voltam lent maszkkal, de boltba viszont kéne menni.

A gyereknek azert nem kell mert viszonylag védve van a babakocsiban, nem az ő arcába fognak beleköhögni.

Tudom h nem mások véleményére kéne adnom, de sajnos elég gátlásos vagyok es nem szeretem ha néznek. Tnap egy darab lányon láttam csak sebészeti maszkot, amúgy senkin sincs.

2020. márc. 12. 10:58
 8/23 anonim ***** válasza:
47%
Én tegnap már több emberen láttam sebészeti maszkot. (Budapest)
2020. márc. 12. 11:00
 9/23 A kérdező kommentje:
Én is Pest belvárosában lakom egy panelben, errefelé nem hordják a népek. :(
2020. márc. 12. 11:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor minek vetted? ha akarod, horjad. ha tudtam volna venni én is hordanám a bkv-n, de nem tudtam venni már egy hónapja se. amúgy ha annyira félsz, akkor a gyerekre se ártana, hisz simán ráhapciznak, meg gondolom megfog mindent és az arcához nyúlkál
2020. márc. 12. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!