Kijárási korlátozást elviselni annak, akit 30 év alatt nem kötöttek le hosszú távra az otthon ülős dolgok?
Gyerekként se bírtam az egész napos otthon ülést. Tévé se köt le, net se, semmi ami egy helyben ülős. Szeretek jönni-menni, aztán délután/este itthon lenni. Edzek itthon, takarítani mindig kell.
Épp költözni szerettem volna, de így lehet, hogy elmarad. Nagytakarítás se köt le, ha muszájból kell ,meg nálam nincs retek, folyamatosan a hétköznapi takarítás közé teszek ritkán elvégezendő dolgokat is. Inkább járnék dolgozni, de a környéken nincs munka (vendéglátás). Jelentkeztem több helyre dolgozni, ami messze van innen, oda is. Egyelőre semmi. Ha karantén lesz, biztos nyugtatózom magam vagy veszek egy kötelet..
Amúgy nincs Magyarországon kijárási tilalom.
Pl. kutyát sétáltatni Olaszországban is ki lehet menni (igaz szólni kell a rendőrnek:))
Itthon is ki lehet menni csak a társas érintkezést kell kerülni. Tehát biciklizni pl simán elmehetsz, vagy sétálni.
Én itthonról dolgozom, nekem semmi változás. Bár én is keresek mas munkat, mer el akarok költözni itthonról.
De most kb. ha nem vagy futár nem fognak interjura behívni, áll a gazdaság.
Viszont ha szeretsz vezetni akkor hajrá, kaja kiszállítás alatt nem fogsz unatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!