Ez rendben van, hogy a háziorvos a torkom se nézte meg csak felirta az Aktil duót?
Gondolom, hogy te is paranoid koronavirusos vagy.
Ha tényleg vírus fertőzések van, akkor azért mindegy, mert ott az immunrendszered majd legyőzi, ha bakteriális, akkor arra jó az aktil.
Ilyen időket élünk, sokakat már nem fogadnak.
Amúgy az Aktil-Duo az a tipikus antibio. Amikor tankkal állsz be a McDrive-ba 😃
Ezt szokták felírni, ha kell a tűzerő és vagy hat vagy nem.
Azért legtöbb esetben még hatni szokott. Pont mert két kombó.
Veszteni most nincs mit. Szedd be. Mert ha torokgyulladásban legyengülsz és még bekapod rá ezt a szart is, az nem túl jó.
a legtöbb? igaz h amerikai tanulmányok alapján, de én úgy tudom h az európai lakosság 70%-a már kompletten resistens az amoxicill. ill. amoxicill+clavulsav kombó ellen is.
több am,erikai országban is voltam, betegedtem is le, és eleve azért nem adtak soha amoxicillint, mert európai vagyok, szal ez amolyan elsődleges szempontként kilőve részükről.
érdekes kérdés ez. na meg nyilván nagyon egyedi a dolog, szal persze hathat is éppen, csak szal tény h baromi nagy % resistens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!