Ha antibakteriális kendőt tudok már csak venni, ami 99.9%-ban megöli a baktériumokat, akkor az jó a vírus ellen is?
Az a baj, hogy a domestostól és egyéb erős társaitól nagyon könnyezek és fáj a torkom 1-2 napig. Domestos kendőt szerettem volna eredetileg, de természetesen nincsen már sehol :(
Köszönöm a segítségeteket!
Biztonsági adatlapon. Keverék etik és propil alkohok, kb 45%-osnak felel meg.
Ennek 30s kell hogy szétcsapjon egy burkosvírust.
Ideális 70% lenne. A hypo még mindig jobb.
Jogos, a Domestos kemény cucc.
Ha találsz ilyet akkor az jó lehet... csak ne sajnáld a felületekre, legyen meg az a 30 sec.
Bocsi, ha értetlen vagyok, de akkor a linkelt fertőtlenítő sprayből érdemes beszerezni, ha jobb nincs?
Van itthon egy flakon domestosom, amivel felmosni szoktam, de nem akartam azzal áttörölni (persze higítva) a lakás apróbb területeit napi rendszerességgel.
Én írtam hülyén, bocsi :)
A spraj jó lesz, már ha lehet kapni.
Csak ha 40% feletti etil tartalmú.
Az alatt nagymértékben csökken a hatékonysága.
Szerencsére a burkos vírusok érzékenyek az etilre... hála Isten hogy nem Poliovirus... az 96%-os alkoholban is baromi nehezen esik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!