Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy van hogy a mozikban,...

Hogy van hogy a mozikban, miséken, Auchanban, boltokban elnézik a sok embert, a kisvállalkozók kiirják hogy csak egyénként és egészségesen léphetnek be az emberek?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a kettősséget. Moziban 99 ember beülhet egymás mellé több óráig, a suliban meg nem.
2020. márc. 15. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%

Ezt én mint Auchan dolgozo abszolút megértem 😀

A tanárokat védik ,hawaiioznak otthon mi meg dögöljünk meg mert nagyobb a roham mint karácsony előtt.

Nincs igazság a földön 😞

2020. márc. 15. 17:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is itt érzem a furcsaságot, nagyobb a tömeg néhány üzletben mint karácsonykor.
2020. márc. 15. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos sokan vannak, akik nem tartják/tartatják be a szabályokat, pedig ez az ő érdekük is lenne.
2020. márc. 15. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Piacon vagyok kereskedő, holnaptól nem nyitok ki, remélem még nem késő. Egyszerűen nincsenek az emberek tisztában a helyzet súlyosságával.
2020. márc. 15. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Az Auchant és a többi céget semmi sem akadályozza meg abban, hogy csak kisebb csoportokan engedjék be a vásárlókat.

A pénztárosoknak is lehetne védőmaszkot adni, lehetne tesztelni őket, nem fertőzöttek-e máris, amitől persze nem gyógyulnának meg, de nem adnák tovább a bajt a szüleiknek, nagyszüleiknek, na meg persze a vásárlóknak.

Ébresszétek fel az érdekvédelmet, lépjetek be a szakszervezetbe. Nekik kéne lépni, ha a munkaadót csak a haszon érdekli.

2020. márc. 15. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha valakinek nem tetszik mehet ,Kézfertőtlenítőnk van, maszk hiánycikk

Rendeltek de kitudja lesz e .en nem kaptam.

2020. márc. 15. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Ácsi, élelmiszerért muszáj elmenni, mert éhebdöglünk.

Moziba, misére meg tököm tudja hová FELESLEGES KOCKÁZAT elmenni. Zárnám be mindet.

2020. márc. 15. 19:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Írják egyesek hogy suli-ovi bezárás idején ne menjenek ki sétálni sem, mindenki maradjon otthon.

Aztán gondolom azért megy bevásárolni a boltokba. Kicsit álszent a dolog.

2020. márc. 15. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Majd remelem ha nagyon éhes leszel így szolgálnak ki

🥫🧁🍩☕️🥤 Tessék egy kis digitális étel.

Ezzel nem lakna jól senki tehát mint látszik ez is fontos.

Inkább csak nincs igazság ebben,hogy bizonyos munka számít más meg nem.

Remelem hamar lecseng ez a dolog.

2020. márc. 15. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Szóval dögöljön meg a szomszéd tehene is?

Jó akkor ha már a jókívánságoknál tartunk én meg remélem téged is majd digitálisan gyógyítanak. Elvégre akkor az orvosok is hadd menjenek már haza.

Nem tudom mennyire kell önimádó önző alaknak lenni ahhoz, hogy felfogd ez nen te vagy a szomszéd két szép szeméről szól. Senki nem kifejezetten veled akar kicseszni meg a világ se körülötted forog.

De ezt már leírtàk a másik kérdésednél amit végighisztiztél.

Mondj fel maradj otthon de aztán neked se legyen bőr a képeden boltba menni.

Egyél fényt. Jaaaaa hogy az más? Miért mert te te te te.

Ostoba.

2020. márc. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!