Ti bevállalnátok egy cserélhető szűrővel rendelkező FFP3 maszkot Budapesten?
Pár napja még kiröhögték, megalázták, leköhögték a maszkosokat Bp-n.
Most hogy kezd realizálódni a helyzet, egyre kevésbé gond.
Még pár nap és senki sem fog szólni ha P3-as gázálarcban mész ki, védőszemüveggel.
Lány vagyok, nem igazán tudnám leütni a beszólogatókat.
Természetesen túlélni akarok, de eddig egy sima FFP2-essel is beszólogattak sokan... Pedig a biztos védelem FFP3 + védőszemüveg + gumikesztyű kombó lenne.
Annyira nem láttam eddig maszkot az embereken, szerintetek nem érdekli őket a dolog, vagy nem tudnak maszkot beszerezni?
Így van, nem kell foglalkozni velük.
Fizikai atrocitás nem fog érni, ennek már kicsi az esélye. Lehet egy hete még letépték volna az aluljáróban a fejemről, de ma már nem.
Pár idióta pánikoló megjegyzése eltörpül amellett hogy véded az idős rokonokat és magadat.
Nem tudom. Nem tudom, mert van olyan dzsekim, aminek a kapucnija teljesen zárható. Teljesen. A szemek előtt ekét sötét lencse van, mint egy napszemüveg.
Volt, hogy negyed órát álltam benne a hidegben vonatra várva, és most egyféle mobil karanténként használom. Tudom, bolond vagyok, de ez nem lényeg. Ami igen: a kutya nem foglalkozott velem, pedig elég feltűnő.
Viszont volt olyan, hogy elegáns, sötét öltöny, nyakkendő, kabát, cipő színben összehangoltan stb. szúrt szemet egyeseknek.
Nem kell reagálni a beszólogatásokra, vagy viccel is el lehet ütni. Ha nem kapod fel a vizet, nem jössz zavarba látványosan, akkor nem ért célt a dolog, és békén hagynak.
Bár a minapi gyilkosság után (kutyás eset a villamoson), már semmiben nem vagyok biztos.
Mi baráti körben 4-en vettünk 3M 6200 félálarcot védőszemüveggel.
Posta, kórház, villamos, postás stb... eddig ijesztőnek találták, de nem szóltak be.
Érdekes az FFP3 sima pormaszkra a cigányok ugrottak még az elején.
Igaz akkor még márc 6-10-én nem volt semmi pánik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!