Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírusom lehet?

Koronavírusom lehet?

Figyelt kérdés

Három hete összeszedtem valamit, köhögtem, tüsszögtem, orrom folyt, minimális hőemelkedésem volt (37,4), gyenge voltam. Mikor azt hittem, hogy felggyógyultam belőle, tegnap elkezdett fájni a torkom, ott van az a gombócérzet, picit köhögök és nehéznek érzem a légutaimat... levegőt kapok rendesen, csak olyan nehéznek érzem a tüdőmet, mintha húzná le valami súly. Nem fáj, meg semmi, lázam nincs, csak kicsit parázok. Nem érintkeztem koronás beteggel, nem voltam külföldön sem, de minden nap tömegközlekedek... attól tartok, hogy az új koronavírust szedtem össze.

Hétfőn tervezek orvoshoz menni, de félek, hogy teljesen hülyének néz a pánik miatt... tesztet így tuti nem fognak csinálni gondolom.

2020. márc. 14. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
de ne olyan legyél mint itt sokan, hogy egyszerűen felszívódnak, hanem utólag írd le ide, hogy mi lett
2020. márc. 15. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Beszéltem a dokival, fel se merült benne a koronavírus gyanúja, inkább influenzára gyanakodott. Tekintve, hogy egyáltalán nem volt lázam, azt mondta, ne aggódja, ne generáljam a lelki eredetű problémákat. Pihenést tanácsolt, sok folyadékot (víz, tea).

Természetesen azóta itthon vagyok, ki sem tettem a lábam a lakásból, nehogy megfertőzzek bárkit is, koronavírustól függetlenül.

Vigyázzatok magatokra! :)

2020. márc. 22. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!