Én nem gondolom, hogy kamu, ezen a ponton már nem...
Viszont magától a vírustól nem félek.
Attól félek, hogy elkapom, én elmegyek az orvoshoz, nem csinálnak tesztet vagy kifejezetten arra utasítanak, hogy hazudjak és ezért börtönbe kerülök...
Olaszországban gyilkossággal vádolják meg azt, aki megtagadja a karantént.
Magyarországon a rendőr a határnál, arra utasította a kamionost, hogy hazudja azt, hogy nem járt olaszban.
Illetve volt, aki korona gyanús betegekkel utazott egy mentőben, láza is lett, illetve a tanáránál ki is mutatták, hogy koronás, nála mégsem csináltak tesztet.
6#. Világos, na de akkor az én szavam lesz az orvoséval szemben...
Ő nyílván (?) azt fogja vallani, hogy én nem akartam a tesztet, elszöktem, stb.
Be vannak pánikolva az emberek. Azért mert jól élünk. A mai ember nem igazán találkozik valódi veszéllyel. Ezért csinálnak a bolhából elefántot.
Nem tudjuk mi a valódi veszély...
Például az említett 2 esetnél tanúk, hangfelvételek állnak rendelkezésre, ami bizonyítja, hogy nem a beteg hazudik...
A kiutasított iráni esetében Ő azt vallotta, hogy nem akartak neki tesztet csinálni, stb. de nem volt erre bizonyíték...
Még az elején, a holland akit körőztek, mert nem várta meg az intétkedéseket, az állítása szerint 3 órát várt a rendelőben és telefonált is, de nem foglalkoztak vele...
Nyílván ezeknél az eseteknél nem tudhatjuk biztosan az igazságot, de én eltudom képzelni, hogy a külföldiek sztorija volt az igaz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!