Hogyan vélekedtek a koronavírusról?
Mit gondoltok,idővel kinövi magát a dolog? Eljut hozzánk?
Felkapott média dolog,vagy komoly gondokról beszélünk?
A mai napon már láttam pár embert maszkban a fővárosban,érdekes volt.
Szerintem akármi is a valós helyzet,az emberekben már motoszkál egy gondolatmenet,félelem,aggodalom.
A legrosszabb esetet véve,azaz a vírus elterjedése esetén mi lenne a helyzet az országunkban?
Te hogyan készülnél/készülsz fel,illetve hogyan vészelnéd át?
Elmélkedjünk kicsit...
Én fatalista vagyok, ha meghalok, hát annyi, nem lehet megúszni.
Halálos járványok mindig voltak, azok élték túl, akikre kevésbé hatott és az utódaiknak már nem olyan veszélyes a kór. A pestis is több hullámban tarolt, de egyre kevesebb volt az áldozata, mert akik hajlamosak voltak rá, azok meghaltak, aki az első járványt megúszta, azt elvitte a második, vagy a harmadik, de aki túlélte, arra és az utódaira már kevésbé hat.
Ugyan ez volt az influenzával, spanyol nátha néven nem sokkal az első világháború után több áldozatot szedett, mint maga a háború, de a mi őseink túlélték, így többnyire ránk sem veszélyes immár, mert örököltük a génjeiket, ami ellenálló volt ellene.
Most megint hasonló a helyzet, felesleges aggódni, ezentúl mindig lesz ez a betegség is, aki nem bírja, annak előbb, utóbb úgyis kampec, így reménykedem, hogy én is ellenálló vagyok ellene, ha nem, akkor annyi, meg egy kisnyúl, most kiderül, mennyire vagyok védett ellene, ha semennyire, akkor sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!