Egyébként az ebola bár jóval magasabb halálozással bír, de éppen ezért is és még pár járványügyi ok miatt jelentősen kisebb kockázattal bír globális szinten mint a COV.
A spanyolnátha halálozási rátája is csak 0.5-0.8 volt...
Szóval ha a COV-ot elengednénk, és lefertőzne tényleg 60%-nyi embert, akkor könnyen végezheti 135 millió halottal ami duplája a spanyolnáthának. Persze csak öregeket öl, az nem számít "éltek már eleget".
Amúgy ezt én se értem. "Csak" idősek halnak bele, és?? Én speciel nem szeretném, ha szeretett nagyszüleimnek baja esne. Úgy gondolom, nekem nem lehet komoly bajom a vírustól, életerős vagyok, de ettől még komolyan kell venni, hogy vissza lehessen szorítani, mert nem szeretném ha mások, köztük a szeretteim belehalnának.
Hihetetlen hogy sokan csak azért veszik félvállról, mert há' én úgyse halok bele...
Vicces vagy, de az ebolajárványok nagyrészt a borzasztó temetkezési szokásoknak, durva vízfertőzöttségnek, és mindenféle állat felfalásának köszönhető.
Részint ezért érinti Afrikát főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!