Jó tudom, hogy nem vagytok bőrgyógyászok de azért mit tippeltek, mi lehet ennek az oka?
30/F
Az arcomon, a szám jobb szeglete felett egy picivel (kb a "mosolyráncnál") már jó néhány évvel ezelőtt egy ponton elkezdett viszketni a bőröm. Időnként picit jobban, de ezen kívűl semmi nem volt.
Az elmúlt hónapokban viszont felerősödött ez a dolog, kb 2 hetente erősen viszket, kipirosodik, kisebesedik, 1-2 centi majd elmúlik.Hullámokban vissza-visszajön ez a dolog és nem tudom az okát.
A borotvahabra tippelek, hogy arralehetek allergiás, mert kb 4-5 naponta borotválkozok és mindig kb a borotválkozás napján vagy előtte tetőzik a dolog amikor már nagy a szőr az arcomon.
Érdekes módon fokhagymával szoktam kenegetni, azzal elmúlik, a viszketés is illetve a pirosság sem sebesedik ki jobban. (és aztán persze nagyon pikáns íze lesz a salátának is *)
* vicceltem :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!