Mobiltelefont mivel lehetne fertőtleníteni?
Elöször is elég értelmetlen dolog fertötleníteni, mert ha egész nap használod, akkor az nem sokat számít, hogy este otthon fertötlenítve használod.
De a legegyszerübb, ha veszel nedves szemüvegtörlö kendöt és azzal törlöd át, az ugyanis alkoholos és fertötlenít is.
miért ne számítana? ennyierővel ha hazamész minek mosod meg a kezed, úgyis egésznap a bkvs, mindenes kezeddel mászkáltál...
fürdés után pláne este már nem jobb tiszta telefont nyomkodni?
Én ha hazaérek mindegy délután vagy este, mindig letakaritom, utána kezetmosok és nekem így van tiszta érzésem. De én évek óta így csinálom, nem csak azóta lettem igényes mióta jött ez a vírus..
Kérdező: általános felülettisztitóval szoktam, mondjuk én olyannal amit kórházakba használnak, zsepire fújok és úgy. De tisztitókendőkkel is lehet, az a lényeg, hogy ne babapopsitörlővel amibe semmi fertőtlenítő nincs. (vagy nagyon kevés)
Aki nem törli le a telefonját az ágyba cipelés előtt, az belegondol, hogy olyan, mintha egy halom összefogdosott pénzzel, vagy bkv kapaszkodóval térne nyugovóra?
Papírzsepire szoktam fújni sanytolt, vagy szimpla kézfertőtlenítőt csöppentek rá, és azzal törlöm át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!