Körömgombám van. A cipőm mivel tudom le fertőtleníteni, h ne fertőződjek vissza?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 13:46
2/8 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapkható hintőpo, amivel a cipődet este jól beszórod, reggel kirázod.
3/8 SimiTomi válasza:
Ózonnal kifertőtleníthető a cipő (is), és ez csupán 1 légnemű anyag, nincs visszamaradó kemikália.
4/8 anonim válasza:
Trafo1, kb. 10 éve én is használtam néha, akkor még szabadon vásárolható szer volt a patikákban, de betiltották.
Sajnos, okosabbat nem tudok mondani a kérdezőnek, kérje kezelőorvosa tanácsát.
6/8 bogenschutze válasza:
Diónyi vattakupacra néhány csepp formalint cseppenteni és a cipő orrába dugni. Az egészet egy két napra nejlon zacsiba csomagolni. Amikor kiszedi kell egy kis idő amíg elpárolog belőle. Szaglással meg lehet állapítani. Csak mellékesen mondom a hintőpor nem ér semmit. A formalin a későbbiekben az erős lábizzadás ellen is jó. Az áztatóvízbe kell néhány cseppet, ha bírja a bőre. Vásárolni a Reanal vegyszerboltban lehet Budapesten. József kőrúton, nagyon olcsón.
8/8 Ildikó60 válasza:
Pár csepp teafaolajjal átitatott vattával törölgesd át naponta a cipőd belsejét. Teafaolajat piacon, bioboltokban, Aldiban kapsz.
Készíts magadnak lábfürdőt
10-15 csepp teafaolaj
1 evőkanál ecet
1 evőkanál himalája só
csak 2-3 percig áztasd a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!