Sok mindent meg lehet mosni, de a pékárut sajnos nem. Kenyeret, kiflit, zsemléket nagyon sokan tapogatják. Ti hogy védekeztek ez ellen?
Könnyen eljuthatunk odáig, hogy a zacskós kenyér se lesz kockázatmentes. Nem egy zárt rendszerben robotizálva, emberi beavatkozás nélkül csomagolják ezeket.
Azt meg felejtsük már el, hogy csak pár óráig életképes a vírus gazdaszervezeten kívül - több nap is lehet ez az idő, a SARS-nál például huszon akárhány nap volt ez.
#12 Dehogy. Szerencsére ez nem igaz.
SARS-nál átlag 5-9 nap. Viszont ne feledjük a kezdő titert sem.
Nagyon kicsi az esélye hogy csomagokkal fertőzzön. A vírusok nagyrésze inaktiválódik.
A kajákat meg kell sütni, és akkor nem lesz gond.
Ha árukkal fertőzne, akkor már 100 millió fertőzött lenne.
# 11: Ez nem para, ezért nem is ennyire egyszerű. De hosszú és bonyolult lenne elmagyarázni. Fogyasztottam mindegyikből, érzem, tudom mi a különbség.
Balhézni meg nem akartam, mert holnap is oda kell menni, és amúgy meg kedvesek, barátságosak az eladók. Ez nem egy hipermarket, hanem kisbolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!