Most akkor ez a koronavírus ez mit okoz, hogy ekkora pánik van?
Jó hogy senki nem válaszol a kérdésre.
Köhögést, lázat okoz, ritkán tüdőgyulladást.
Azok közül, akik belehalnak, 90% 70 év feletti.
50 év alatt 0.2% a halálozás.
64.000 ember gyógyult meg, 4 ezer halt meg eddig, 100.000 fertőzött van.
5% a halálozási arány - ebből 90% idős, beteg.
Persze sokan rámondják, hogy ez kamu, stb. Ezek a számok vannak jelenleg, ha hazugság, akkor az, jobbat nem tud senki mondani. Nem kell befosni.
ezt a pandemia.hu-t csak olyan olvassa, aki fogyatékos. semmi statisztika, csak rémhírek vannak rajta, felkiáltójelek, reklámok, undorító.
Hivatalos statisztika, SZÁMOK, TÉNYEK itt érhetőek el. Trash, hatásvadász, pánikkeltő cikkeket mindenhol lehet olvasni.
Miért itt talán tudósok vannak? Belinkeltek többen is olyan oldalt amin vannak infok. Majd itt a sok nagytudású beír minden sz..rt akkor biztos okosabb lesz a kérdező is. A link amin infók vannak,azok is válaszok.
Nem tudósok vannak, de amit én linkeltem, ott tudósok, WHO által szolgáltatott adatok vannak, nem én találtam ki, és irogattam be. Nézd meg az oldalt.
A pandemia.hu pedig egy bulvár kattvadász oldal ahol pánikkeltő cikkek vannak statisztika meg egy darab se. Azért csinálták az oldalt hogy a reklámbevételből kaszáljanak. Ezért a sok riogató cikk.
Tudsz olvasni? Tudsz angolul?
Legalább egyre nem a válaszod. Akkor miről beszélsz? Amit én linkeltem ott "tudósok" vannak igen. Alá van írva hogy melyik kutató intézmény melyik orvosa szolgáltatja az adatot. Számok vannak, WHO hivatalos adatok.
A pandemia.hu-n pedig átmásolt cikkek vannak riogató stílusban írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!