Hogyan készültél fel a járványra, egy esetleges karanténra?
1. Túl van az egész hypolva, nem érdekel a dolog, minek készülni?
2. Vettem fél kiló párizsit, meg pár doboz leszarom tablettát.
3. Most, hogy az olaszoknál 16 millió ember kerül vesztegzár alá április végéig, elgondolkodtam, hogy lehet, hogy nem ártana elkezdeni felkészülni.
4. Pár napja kaptam észbe, most kezdtem csak el a készülődést.
5. Jó lett volna/jó lenne készülni, de örülök, ha ki tudom fizetni a számláimat.
6. Már majdnem mindent beszereztem, pár dolog van már csak hátra.
7. Próbáltam készülni, megvan minden, de maszkot már sajnos nem kaptam.
8. Beszereztem már mindent, még maszkot is sikerült vennem.
9. Az atombunkeremben megvolt már rég minden, nem is kellett készülődnöm.
Éhen valószínűleg nem halnak, lesz valamilyen ellátás. Csak lehet olyan helyzet, hogy nem lesz túl biztonságos kijárkálni vásárolni.
Meg a boltokban az olcsó termékek fogynak el először. Például kb. másfél hete nálunk az Auchanban lehetett már ugyan lisztet kapni, csak a 109 forintosból nem volt egy darab sem, a legolcsóbb 159 forint volt. Közel másfélszeres ár. És ez csak a liszt.
"Éhen valószínűleg nem halnak, lesz valamilyen ellátás."
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a hadsereg katonái becsengetnek a panelokba és viszik naponta az élelmet a kisnyugdíjasoknak... meg falfavban a segélyből élő putrikba?
Mikor nincs is hadseregünk szinte... legalábbis olyan ütőképes gárda mint a kínaiaknál, koréában, vagy USA-ban, rendes vegyvédelmi védőfelszereléssel.
Ebben nem igazán bízok. Eleve amúgy szerintem zéró felszerelés van a seregnél. Nem ám N95-ös maszkok.
Már eleve a karantént se tudják betartatni.
Hogy akarnak lezárni városokat?
A lezárásra én is kíváncsi keszek.
A rendőrség száma fogy. Sorban szerelnek le a rendőrök, mert kb semmiba fizetésük.
Katonák? Mennyi katona van ma Magyarországon?
Orvos is alig van, a fent említett okok miatt.
Tapasztalatból mondom, hogy ha valaki ma pl kardiológiára megy annak heteket, vagy hónapokat várnia kell.
A kérdésre válaszolva 6.
Vettem mindenből 2 havi adagot. Na nem azért mert félek, hogy éhen veszek. Hanem mert ha kitör ez a vírus, a hatóságok kb semmire nem lesznek képesek.
Elméleti anyagokat tanulmányoztam, mielőtt döntök a további teendőkről. Mindenkinek ajánlom, nem haszontalan "továbbképzés"-nek számít, mivel nem tanítják,nem beszélhet róla a fősodratú média.
Kaptam, szeretettel továbbítom!
Kitűnő tanácsok egy Kínában dolgozó cseh orvostól a koronavírus elleni védekezéshez
amelyek egy orvostól származnak, aki a kórházban dolgozik Shenzhenben. Részt vett vírusos tüdőgyulladás vizsgálatában Wuhanban. A koronavírusos tüdőgyulladás száraz köhögésként jelentkezik megfázás nélkül! A legegyszerűbb azonosítani. A Wuhan vírus nem hőálló, 26–27 ° C hőmérsékleten elpusztul. Ezért igyon több meleg vizet. Menj gyakrabban a napra, igyál meleg vizet. Ez nem gyógyszer, de hasznos, nem terheli a testet. A meleg víz ivása sok vírus ellen hatékony. Kerülje a hideg italok, a jég, a fagylalt elfogyasztását ...Orvos ajánlása a koronavírusra:1. A vírusos sejtek átmérője körülbelül 400-500 nm, tehát bármilyen maszk kiszűrheti nemcsak az N95 modellt. Ha egy fertőzött ember tüsszent, a vírus kb. 3 méterrel terjed, mielőtt a földre esne, és ott marad.2. A fém felületén legalább 12 órán át él. Ne feledje, mert ha megérinti a fémfelületeket (ajtófogantyúk, billentyűzetek, gombok a liftben), alaposan mosson kezet szappannal.3. A vírus aktív maradhat a szövetekben, a ruházatban 6–12 órán keresztül. A normál mosás megöli a vírust. Ami a téli ruházatot illeti, amelyet nem lehet gyakran mosni, a vírusok elpusztítására ajánlott a napfénybe helyezni. Az új NCP koronavírusnak a testben napokig nem kell fertőzés jeleit mutatnia, tehát honnan tudja, ha valaki fertőzött-e?
A legfrissebb adatok szerint az inkubációs időszak akár 28 napot is igénybe vehet a COVID 19 esetében. A tajvani szakértők egyszerű öntesztet nyújtanak, amelyet minden reggel megtehetünk. Lélegezzen mély lélegzetet, és tartsa levegőt több mint 10 másodpercig. Ha sikeresen teljesíti a tesztet köhögés, kellemetlenség, torlódás, feszültség stb. nélkül, akkor bizonyított, hogy a tüdőben nincs cisztás fibrózis, ami alapvetően azt jelenti, hogy nincs fertőzés. Kritikus időkben minden reggel menjen a friss levegőbe. Mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a szája és a torka nedves legyen. Igyon néhány korty vizet 15 percenként. Miért? Még ha a vírus is belép a szájba, ivóvíz vagy más folyadék öblíti azt a nyelőcsőbe és a gyomorba. Amint ott van, a gyomorban lévő sav meg fogja ölni. Ha nem iszik elegendő vizet, a vírus áthatolhat a légutakon és bejuthat a tüdőbe. Nagyon veszélyes.
Kérjük, küldjön SMS-t a koronavírusról másoknak, és ossza meg családjával, barátaival és
mindenkivel.
Ez egy többszörösen megcáfolt orbitális hoax f...szság! És veszélyes is!
Nem pusztul el a melegvíztől és a melegtől sem.
Hiszen 37-38 fokon inkubálódik.
60-80 fokon 6 perc alatt inaktiválódik. 50 fokon valami fél óra kell neki.
Szóval igyál lávát, attól megdöglik 😃
...
A vízivás ugyancsak botrányos f..sság. minden ivással kockáztatsz egy cseppdertőzést. Ráadásul a belélegzett aerosolok ellen semmit se véd. Főleg ha le kell venni az N95 maszkot 15 percenként. Tilos! Otthon felveszed és addig fentmarad amíg kontaminált környezetben vagy.
...
A belégzés teszt is butaság. Ha tüdőgyulladásod van azt úgy is érezni fogod bármilyen teszt nélkül.
...
Fémen és műanyagon pedig 3 napig is aktív marad.
A cáfolat is segít a tisztán látáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!