Hogyan készültél fel a járványra, egy esetleges karanténra?
1. Túl van az egész hypolva, nem érdekel a dolog, minek készülni?
2. Vettem fél kiló párizsit, meg pár doboz leszarom tablettát.
3. Most, hogy az olaszoknál 16 millió ember kerül vesztegzár alá április végéig, elgondolkodtam, hogy lehet, hogy nem ártana elkezdeni felkészülni.
4. Pár napja kaptam észbe, most kezdtem csak el a készülődést.
5. Jó lett volna/jó lenne készülni, de örülök, ha ki tudom fizetni a számláimat.
6. Már majdnem mindent beszereztem, pár dolog van már csak hátra.
7. Próbáltam készülni, megvan minden, de maszkot már sajnos nem kaptam.
8. Beszereztem már mindent, még maszkot is sikerült vennem.
9. Az atombunkeremben megvolt már rég minden, nem is kellett készülődnöm.
1. 3x 3M 6200 gázálarc 12 db P3R filterrel
2. 6x 3M FFP3-as Aura szájmaszk
3. 3M zárt védőszemüveg
4. 4x 3M cseppálló kámzsás overáll, 4x cseppálló laborköpeny
5. 1 liter 96% etil, desztvíz a higítéshoz, 4 spray
6. 1 liter kórházi virucid szappan
7. 1 liter spray kórházi fertőtlenítő virucid
8. 20 db lábzsák
9. 100 db nitril gumikesztyű
10. Ducktape az overálok leragasztásához
11. Kb 4 hétre elegendő konzerv, tészta, tartósélelem.
Fegyverből sajnos nincs túl sok... légpuska van madarakra és mókusra vadászni. Csigás íj, vesszőkkel és fejszék.
Egy másik Keserű gumilövedékes puska még jó lenne, illetve egy Röhm gázriasztó fegyver CS és P töltettel. Lehet ezekért még felugrok a fegyverboltba, csak az engedélyeztetés nem tudom hogy zajlik. Esetleg egy csigás távcsöves számszeríj, fém vesszőkkel.
...
Persze ennek töredékére sem lesz szükség. Karantén esetén is lesz kaja elég a boltokban... de az fix hogy vegyvédelmiben fogok bevásárolni és fertőtlenítek minden csomagot.
...
Ha meg itt is kiengedik a cigánybűnözőket a börtönökbők fosztogatni, mint Iránban... akkor úgy is mindegy. Le kell zárkózni a pincébe és ásni pár vietnami csapdát, felszórni mindent üvegcseréppel és drótokat kifeszíteni.
6
Ha majd mindent beszereztem, akkor majd elkezdem szedni a leszarom tablettát, szigorúan orvosi utasításra.
Ja igen, 21 voltam. Én már szedem a leszarom tablettát :)
Minden megvan ami kell, egyáltalán nem pánikolok.
Maximum a kormány és az emberek miatt aggódok, meg a két testvérem miatt, akik nem hajlandóak felfogni a helyzet súlyát.
Egyik épp luxusrepülőútra indul a feleségével, gyerekvállalás előtt...
Másik meg rá akarja kénszeríteni az idős szüleinket hogy szegjék meg a szabályokat. Idehurcolják a gyerekeiket, akik már most betegek... :(
5
Örülök, ha hónap végén van még kaja, nem tudok betárazni semmiből sem, nincs rá keret.
#25, Nem ezt mondom, hanem hogy ennyire nem számít semmit az egész!
Idős szülők és ideb...szák a beteg hurutosan köhögő gyerekeket, akik a levegőbe köhögnek.
Ha itt kitör a járvány, és továbbra is ilyen felelőtlenek lesznek az emberek az idősekkel szemben, akkor nincs értelme semminek.
Ráadásul a gyerekek alattomosan terjesztik a kórt.Itt volt nemmessze tőlünk az a tucat gyerek karanténban olaszországból. Azóta már lehet iskklában is voltak.
...
A lényeg: Amíg az emberek nincsenek tekintettek az idősekre, pl nem megyünk addig látogatni, nem dobunk rájuk halasztható babysitterséget... addig feleslegesek az intézkedések.
Több ezer lappangó beteg lehet már most is itthon.
Ja és szerintem eleve görénység itt dekkoltatni a lázas beteg gyerekeket a nagyszülőknél.
Mikor tudvalevő, hogy rájuk az influenza sokkal veszelyesebb.
A COV meg 20x annyira.
Az ország jó nagy része napról napra él... borzasztó eü állapotban. Sokak segélyekből.
Velük mi lesz?
Vagy megindulnak és elveszik azét akinek van, vagy éhenhalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!