Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vannak annyira bepánikol...

Miért vannak annyira bepánikolva az emberek, ha "csak" 4 fertőzött van az országban?

Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy eddig a nyilazkozatok és az intézkedések kiábrándítóak... Operatív törzs igazi média hajhász cím, hogy az emberek azt higgyék az idegen szavak miatt, hogy nagyon komoly és scifi dologról van szó. A virológus szánalmas riportját meg se említem... De ami a legszomorúbb és mindenki egyet kell ezzel értsen, az a tesztek hiánya.. Nem, nem azokra gondolok, akik kisfalvapusztáról szólnak hogy elkapták, ha nem azokra akik pl az iráni srácokkal voltak. Meg ha nem vagy lázas nincs teszt még ha ki is voltál téve a vírusnak? Pont ezért fog meghalni jó pár idős ember és fog sz*r napokat átélni egy erős szervezet is...

Érdekesség képpen:

Dél koreában 140000(!!) tesztet végeztek el és éppen ezért ott a legkisebb a halálozási arány (0,6%) a sok megbetegedéshez képest (több mint 6000 beteg van). Ez a legszebb példa arra, hogy

TESZTELNI MINDENKIT A LEHETŐ LEGJOBB DÖNTÉS.

2020. márc. 7. 01:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így van. Ijesztő belegondolni, hogy miert nem tesztelnek.

Hazugság lenne, hogy nincs eszköz, pénz rá. Kifejezetten olcsó labortech az egész. (Több száz labor el tudja végezni)

Még csak az sincs, hogy heteket kell várni valami speckó készülékre vagy ágensekre.

2020. márc. 7. 01:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még 800 ágy sincs. De ha lenne. Nincs lélegeztető gép. Pedig 15-20% ban szükséges. Egy olasz eü jobb, mint a magyar, vagy egy német, francia. De már náluk is nagy gáz van.

Itthon nem csak 4 beteg van. Szerintem már több ezer lehet. Csak sokan legyőzik otthon. Vagy az orvos szimpla influenzának tudja be.

Vicc, hogy a 100% potenciállal rendelkezőeket nem tesztelik. Lásd SOTEs hallgatók.

Tesztre sincs pénzük.... ez az igazság.

Magyarország erre nem készült fel. Romokban van az egészségügy. Teljesen hazugság amit a kormány mond. Ezt az eü dolgozok, ápolok mondták....

Ha itt beüt a szar az lesz, mint Iránban.

2020. márc. 7. 01:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az összes kormányzati sajtótajékoztató aladt hazudnak. Azt se tudják már mit mondjanak. Ez a kormány csak lopni képes, de ha gond van azt megoldani nem.

Én szarrá röhögtem magamat amikor Orban király azt mondta, hogy azért nem közölték időbe hova jár az iráni diák, mert nem mondta el csak 1 nap múlva.

NEM MONDDTA EL?

Hát mi a faszert kéne elmondania. Tanulói vízummal van itt, benne van a rendszerben hova jár:D. Vagy megnézik az iratait és látják.. meg amúgy meg miért ne mondaná el? Főleg hogy az egyetemi orvoshoz ment.

Na itt derül már ki hogy hazugság hazugság hátán van.

Egy index, hvg hamarabb tudja az infókat mint a kormany? Lásd a motel ahol a franciák voltak. Arról nem tudtak, pedig kérdezte őket a sajtó. Másnap bezzeg már tudtak...

Szóval ennyit a kormányunkról. Ha ő rajtuk múlna kihalunk.

2020. márc. 7. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudjátok mire vár a kormány?

Arra, hogy legyen még fertőzött akit nem közölnek. Hanem találnak (szándékosan) egy sziriai migránst és elmondják, hogy beszökött az országba vagy az eu engedte be, és ő fertőzött le mindenkit. Ez a propaganda. Es a sok buta elhinné... következő választást nyertél is. Én még ezt sem vetem el. Majd figyeljük a híreket;)

2020. márc. 7. 01:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyanús nem?

3 bejelentett iráni és egy britt állampolgár.

Utáljuk a külföldieket.

Még véletlenül se magyar fertőzötteket találtak.

Tényleg kabaré ez az egész és az a durva, hogy a qrva propagandát nyomatják még most is. Még most is a migráns imázs a fontos, ahelyett hogy közölnék a tényeket... bárcsak az lenne, de még az sincs.

Mert ha nem végzik el a PCR tesztet, akkor hazudni se tudnak róla. Konkrétan ők se tudják mi a helyzet, mekkora a járvány mérete.

2020. márc. 7. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!