Vajon hányan tudják ebben az országban, hogy a kutyák számos betegség kórokozóit hordozzák magukban?
Sajnos túl kevés információ áll rendelkezésedre,másképpen nem írtad volna ki ezt a kérdést.
Nyilvánvalóan az első tökéletesen megválaszolta.
Felelős állattartók csak tudják, aki lakásban tartja az állatot, csak utána néz, hogy be kell oltani, stb.
Akik udvaron tartják azok lehet, hogy nem figyelnek annyira, de szerintem, már annyira nyilvánvaló, hogy oltani kell őket, hogy elég kevés lehet az az ember aki nem teszi meg.De lehet naiv vagyok ilyen szempontból.
Még a nagy haszon állatokat is oltani kell.
Valaki azt írta, hogy: "Sajnos túl kevés információ áll rendelkezésedre,másképpen nem írtad volna ki ezt a kérdést."
Ez bizony mindnyájunkra igaz. Én ugyanis csak egy orvos vagyok a sok közül. Viszont nem állatorvos. Ugyanis ha nem tudnád, akkor kimondom a véleményem. Nekik a kutya- és a macskatartás a legnagyobb üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!