Mennyi élelmiszert halmozzak fel és miből, ha tényleg halálos ez az egész?
-Normális ember miattatok nem bír vásarolni???
Miért,naponta beszaladsz a boltba és darabonként veszel mindent?
Nincs autom,a bolt kb 2-2.5 km,leszázalékolt vagyok,persze hogy egyszerre megveszem ami kellhet.Föleg ha van biciglim és van akció.
Nem kell halmozni! Butaság! Mással csesztek ki! Vesztek 40kg lisztet 40kg cukrot, valaki meg munka után bemegy a boltba és már nincs semmi...! Aztán ott rohad rátok... A boltok mindig fellesznek töltve! Mindig lesz hús, mindig lesz liszt, mindig lesz cukor! Ne féljetek már ennyire! Attól, hogy van egy járvány az élelem ellátása nem áll meg!
Rokonom vezetőként dolgozik egy húsipari cégnél. Hogyha ők nem tudják ellátni a gyártást akkor a katonaság veszi át! Ez már megvan velük beszélve. Ők nem fognak bezárni! Ameddig van élő ember ott lesz gyártás! Úgyhogy ne féljetek már ennyire!
Otthon már legalább 45 kiló Liszt van, cukorból is van 20 kiló, olajból olyan 25-30 liter, de még akarok venni konzerveket, mert abból úgy látom nincs meg egy hónapnyi adag, három étkezéssel számolok három főnek akkor olyan 90 kell belőle, de ennek sztem a dupláját fogom venni.
Tojásból van 7 tálca, stb
És mond meg nekem a cukorból mit szeretnél készíteni, mert kb ennyi cukrot 1 év alatt használok el? A tojást miért vásárolod, romlandó termék, pár napon belül elkell fogyasztani. Vagy 7 tálcányi tojást eszel holnap reggelire?! a 45 kiló liszt minek? Folyamatos az ellátás, Magyarországon történik, és a búzást is vetni és aratni fogják és jelenleg is készleten több ezer tonna liszt van. Rengeteg terméket külföldre szállítunk itthonról, de most jelenleg nincs szállítás kintre, tehát itthoni boltokba kerülnek.
Húsiparban vagyok. A termékeink 70%-át külföldre vittük, mert a maradék 30% az évben kielégítette a lakossági vásárlásást. Ez a 70% most Magyarországon marad. Folyamatos a gyártás és rengeteg madár állományunk van, az ország különöböző telepein, tehát nem lesz készlethiány! Ha totál elszeparálnánk az országot akkor is 1 évig mindenkit tudnánk belőle etetni és rajtunk kívül rengeteg más cég is van!
Ne legyetek már ennyire buták kérlek!
Ja nálunk is van 50 kg liszt meg minden mert azért na.
Az a bolond aki kimegy az utcára és éli az életét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!