Nem mos kezet evés előtt és egész nap lépcsőházakban jár, pénzt fogdos?
Neked van lehetőséged szólni, hogy ugyan már, mossál kezet!
Viszont nálunk itt a kisboltban egyszemélyes kiszolgálás van, és ugyanazzal a kézzel kapom a kenyeret, kiflit, sajtot, stb., amivel a pénzt kezeli. Ritkán járok oda épp ezért, de néha muszáj. Nem akarom szóvá tenni, mert akkor legközelebb lehet, hogy ki se szolgál. Ilyenkor megvan kötve az ember keze, mert jó a közelben egy ilyen kisbolt. Már megfogadtam, hogy csak előrecsomagolt árut veszek ott, de a szükség néha nagy úr. Nekem is nagyon gusztustalan, mert kaptam vissza már ott vérnyomos 500-ast.
Amikor itthon van mos, az az első, hogy elmegy fürdeni, de evés előtt itthon sem szokott mindig, nem hogy "külsős" helyen.
Fúj, én biztos nem tudnék ilyen helyen vásárolni. De persze ki tudja, hogy mondjuk a kimérős sajtot milyen kézzel csomagolták mielőtt a pultba került... Szomorú, hogy ilyen alacsony a személyi higiéniája sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!