Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi élelmiszert halmozzak...

Mennyi élelmiszert halmozzak fel és miből, ha tényleg halálos ez az egész?

Figyelt kérdés
Liszt, só, cukor, tej, kenyér, olaj, szalámi, élesztő? Mi kelhet még????

2020. márc. 6. 20:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Az sosem baj, ha van otthon 1-2 heti élelem. Mert bármikor lehet bármi. Azért 1-2 heti száraz élelem mindenkinek ajánlott. Lehet, 1 hétig nem lesz áram, mert valamilyen hiba történik, amit nem tudnak elhárítani. Vagy gáz.. víz... Ilyen jellegű dolgok is megtörténhetnek.
2020. márc. 8. 00:08
 12/31 anonim ***** válasza:
26%

#10 Én is szégyellem magam az ilyen felelőtlen barmok miatt mint te.

Minden épeszű országban felkészülnek egy komolyabb intézkedésre.

2020. márc. 8. 00:10
 13/31 anonim ***** válasza:
14%

Ha gyenge az imunrendszered akkor kampec meghalsz (90%)

Röviden konzervek, de semmi értelme sincs ennek most mert ez nem a világvége. CSAK LEGYEN RENDES HIGÉNIÁD. Ne nyúlj a szádhoz arcodhoz és ennyi.

2020. márc. 8. 00:35
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
13. (én) a 90% csak egy tippelés nem tudom hogy mennyi az esélye
2020. márc. 8. 00:36
 15/31 anonim válasza:
95%
Inkább vitamint vegyél... Többre mész ha erős az immunrendszered
2020. márc. 8. 00:46
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Ne keltstünk pánikot!

Gyenge immunrendszerrel, alapbetegségekkel, időseknél is 5-15% a halálozási ráta.

Ne feledjük ugyan ez a korábbi SARS járványnák 50% volt!

2020. márc. 8. 00:54
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

Oké....

Olvastad Stephen King Végitélet cimű könyvét?

Elég csak az első 20-30 oldalt

("Az egész koronavírusos őrület oda vezetett, hogy egyre-másra kerülnek elő a járványokkal foglalkozó filmek, sorozatok, regények, és mi mással is lehetne ezeket jobban eladni, mint hogy „XY megjósolta a koronavírus-járványt”.

stephen_king.jpg

Ami persze jellemzően nettó hülyeség, hiszen járványok mindig is voltak (rossz hírünk van: lesznek is), persze nem mindegy, mennyire súlyosak. Riogatni igazán azokkal lehet, melyek hatalmas pusztítást végeznek az emberiségben.

Nem csak ezért, de a szerző neve miatt is tökéletes erre a feladatra Stephen King Végítélet című regénye, melyben egy szuper influenzaként az amerikai hadsereg által kifejlesztett vírus (Gikszer Kapitány) rendkívüli sebességgel nyírja ki az emberiség nagy részét.")

A bezárkózás nem elég,mivel a levegőben is terjedhet,gondolom.

Arcmaszk?Hülyeség.

Az immunrendszered legyen rendben.

Nálam ami az elmúlt 5 évben bevált:ecetes sós víz (saláta/savanyúság-lé).Se influenza,se virus,se láz nem volt.

/Pedig depressziv alkat vagyok,gyatra immunrendszerrel;emberek közé heti max 2x ha megyek/

A bevásárlás:hm fagyasztóláda zöldségekkel tele.

Javaslom 20-30 kiló tészta és rizs beszerzése.Konzervek.

A liszt,só,búzadara,cukor/pötyi,élesztő,szódabikarbóra,olaj nem rosz ötlet.

Nem tudom:palackos víz,italpor

2020. márc. 8. 20:41
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"A bezárkózás nem elég,mivel a levegőben is terjedhet,gondolom.

Arcmaszk?Hülyeség."

Tévedés!

Az esetek elnyomó többségével cseppfertőzéssel terjed. Metrón, utcán szinte minimális az esélye, főleg partikulaszűrős maszkban.

Rendes karantén és a közélet megszűnése megszünteti a járványt. Ahogy Kínában is.

2020. márc. 8. 20:44
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Azért nem ártana egy vírus,ami az idiótákra specializálja magát....Primitív, balkáni ez a magyar felfogás.
2020. márc. 8. 21:23
 20/31 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, hogy nem tudtok olvasni sem, statisztikákat nem néztek, csak a rémhír olvasás megy, és ezért nem bírok egy rohadt lisztet venni miattatok a boltban. Nekem nincs pénzem egyszerre 20 kilót venni barmok miatt. 50 év alatt 0.2% a halálozás esélye. Halottak 90%a 70 feletti, krónikus beteg ember. Jelenlegi tudásunk szerint alig veszélyesebb a vírus mint az influenza.

Persze tudom, ez mind kamu, ti tudjátok, igaz angolul sem beszéltek, de ti tudjátok, hogy minden kamu.

Hát csesszétek meg a felhalmozásotokat. Normális ember miattatok nem bír vásarolni, mikor olvasni nem bírtok. Senki nem mondta hogy élelmet kell halmozni. Nem indokolt.

2020. márc. 9. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!