Mennyi élelmiszert halmozzak fel és miből, ha tényleg halálos ez az egész?
#10 Én is szégyellem magam az ilyen felelőtlen barmok miatt mint te.
Minden épeszű országban felkészülnek egy komolyabb intézkedésre.
Ha gyenge az imunrendszered akkor kampec meghalsz (90%)
Röviden konzervek, de semmi értelme sincs ennek most mert ez nem a világvége. CSAK LEGYEN RENDES HIGÉNIÁD. Ne nyúlj a szádhoz arcodhoz és ennyi.
Ne keltstünk pánikot!
Gyenge immunrendszerrel, alapbetegségekkel, időseknél is 5-15% a halálozási ráta.
Ne feledjük ugyan ez a korábbi SARS járványnák 50% volt!
Oké....
Olvastad Stephen King Végitélet cimű könyvét?
Elég csak az első 20-30 oldalt
("Az egész koronavírusos őrület oda vezetett, hogy egyre-másra kerülnek elő a járványokkal foglalkozó filmek, sorozatok, regények, és mi mással is lehetne ezeket jobban eladni, mint hogy „XY megjósolta a koronavírus-járványt”.
stephen_king.jpg
Ami persze jellemzően nettó hülyeség, hiszen járványok mindig is voltak (rossz hírünk van: lesznek is), persze nem mindegy, mennyire súlyosak. Riogatni igazán azokkal lehet, melyek hatalmas pusztítást végeznek az emberiségben.
Nem csak ezért, de a szerző neve miatt is tökéletes erre a feladatra Stephen King Végítélet című regénye, melyben egy szuper influenzaként az amerikai hadsereg által kifejlesztett vírus (Gikszer Kapitány) rendkívüli sebességgel nyírja ki az emberiség nagy részét.")
A bezárkózás nem elég,mivel a levegőben is terjedhet,gondolom.
Arcmaszk?Hülyeség.
Az immunrendszered legyen rendben.
Nálam ami az elmúlt 5 évben bevált:ecetes sós víz (saláta/savanyúság-lé).Se influenza,se virus,se láz nem volt.
/Pedig depressziv alkat vagyok,gyatra immunrendszerrel;emberek közé heti max 2x ha megyek/
A bevásárlás:hm fagyasztóláda zöldségekkel tele.
Javaslom 20-30 kiló tészta és rizs beszerzése.Konzervek.
A liszt,só,búzadara,cukor/pötyi,élesztő,szódabikarbóra,olaj nem rosz ötlet.
Nem tudom:palackos víz,italpor
"A bezárkózás nem elég,mivel a levegőben is terjedhet,gondolom.
Arcmaszk?Hülyeség."
Tévedés!
Az esetek elnyomó többségével cseppfertőzéssel terjed. Metrón, utcán szinte minimális az esélye, főleg partikulaszűrős maszkban.
Rendes karantén és a közélet megszűnése megszünteti a járványt. Ahogy Kínában is.
Az a baj, hogy nem tudtok olvasni sem, statisztikákat nem néztek, csak a rémhír olvasás megy, és ezért nem bírok egy rohadt lisztet venni miattatok a boltban. Nekem nincs pénzem egyszerre 20 kilót venni barmok miatt. 50 év alatt 0.2% a halálozás esélye. Halottak 90%a 70 feletti, krónikus beteg ember. Jelenlegi tudásunk szerint alig veszélyesebb a vírus mint az influenza.
Persze tudom, ez mind kamu, ti tudjátok, igaz angolul sem beszéltek, de ti tudjátok, hogy minden kamu.
Hát csesszétek meg a felhalmozásotokat. Normális ember miattatok nem bír vásarolni, mikor olvasni nem bírtok. Senki nem mondta hogy élelmet kell halmozni. Nem indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!