Hol lehet még Budapesten kézfertőtlenítőt kapni?
KONKRÉT üzlet érdekelne!
Láttam hogy többen írták itt az oldalon, hogy ők simán tudtak venni kézfertőtlenítőt, de egyikük se írja meg, hogy pontosan hol, pedig engem ez érdekelne.
Ahol már próbálkoztam:
- westend rossmann
- kálvin téri dm
- ferenciek tere melletti dm
- ferenciek tere melletti aldi
- üllői út aldi (kálvin mellett)
- ferenciek tere lidl
- esztergom aldi
- esztergom euro family
- piliscsaba aldi
- több kisbolt
Mindenhol üresen kongott a helye, és az eladók nem tudták megmondani, hogy mikor lesz újra készleten.
Eddig még gondolkoztam, hogy pontosan milyet szeretnék, de már nem érdekel, 2-3 decinél legyen kisebb kiszerelése, és legyen kézfertőtlenítő, a többi mindegy...
Valaki ismer még olyan konkrét helyet, üzletet ahonnan még nem kapkodták el a pánikolók és még beszerezhető?
Minden webshopban írják, hogy az ott feltüntetett árukészlet NEM feltétlenül reális, nem az ami tényleg épp van a boltban, de mindegy.
Csak el kéne olvasni ami oda van írva.
Megrendeled neten, pl 10 db-ot ha ennyire parázol... aztán a boltban személyesen átveszed. Akkor nem adják el a sok kézfertőtlenítőparás kismamának, csak neked.
Elolvastam, már sokszor rendeltem olyan dolgot, amire a webshop írta, hogy készleten, aztán 1-2-3 hét múlva mehettem csak átvenni.
Ezt szeretném a hét első felében beszerezni, nem csak megrendelgetni.
A KÉRDÉSEM/KÉRÉSEM TOVÁBBRA IS AZ, HOGY AKI MOST A NAPOKBAN (esetleg pont ma) LÁTOTT OLYAN BOLTOT, AHOL VOLT KINT A POLCON MEGVÁSÁROLHATÓ KÉZFERTŐTLENÍTŐ KÉSZÍTMÉNY, AZ KÉREM ÍRJA MEG, HOGY PONTOSAN MELYIK ÜZLET VOLT EZ.
Annyira nem összetett kérés, ne offoljuk szét, ha lehet. Köszönöm!
De más kérdéseknél többen írták, hogy simán tudtak venni. Csak nem írtak pontos helyszínt. :(
Így, hogy törölgetve lettek azoknak a kötekedő, undorító stílusú válaszai, akikre reagáltam, tényleg furának tűnhet a stílusom önmagában előzmények nélkül, elnézést emiatt.
Több provokáló válaszra nem reagálok, csak jelentem őket, az úgyis gyorsabb és egyszerűbb.
Mint írtam, konkrét fizikai üzletet keresem, nem webshopot. Azért köszi, másnak hasznos lehet a válaszod.
Miert nem jo a webshop? Nem tudod megrendelni ott?
Ehelyett maszkalsz ide oda mint egy boltkoros 😃 nem értem a logikadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!