Koronavírus gyanúval mentünk be az ügyeletre, de szinte kigúnyoltak. Érdemes aggódnunk hogy ha tényleg lesz valami, akkor ennyire nem veszik majd komolyan az orvosok, vagy csak mi fogtunk ki egy ilyet?
Érdekes, ha nem írta volna a kérdező hogy járt orvosnál, mindenki teli szájjal ordítaná hogy AZONNAL!4!44!!! Menjen orvoshoz, de addig se menjen senki közelébe...
Nagyon kicsi az esély a koronavírusra, de a te esetedben igen is indokolt egy alapos kivizsgálás.
Az orvosok mindig ezt csinálják. Engem 3x beutaltak a pszichiátriára mert nagyon rosszul voltam de mivel nem találtak semmit kiröhögtek.
Aztán saját finanszírozású vizsgálattal derítettem ki hogy laktóz és glutén érzékenység miatt vagyok rosszul.
És műszaki végzettséggel nekem kellett rájönni hogy ez lehet az ok.
Meg 40ezer forintomba került úgy hogy havonta kb. 45ezer HUF TB-t fizetek.
Most 2 ismerős is volt olyan erős influenzában, hogy atüdejük is fájt. Pedig nem szoktak így lebetegedni.
Magyarországon kívül sose voltak és még kínaiakkal se, mível a faluba sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!