A mostanában divatos koronavírus (a kínai változat) veszélyes lehet a macskámra nézve?
Olvastam egy cikket, hogy a kínaiaknak meg kell szabadulniuk a hátiállatuktól.
(NEM TUDOM EZ MENNYIRE IGAZ!)
Én a kutyám miatt rettegek!
Megfertőzhetik-e az állatokat a háziállatok?
Megfertőzhetik-e a háziállatok embereket?
Az Egészségügyi Világszervezet válasza: Nincs bizonyíték arra, hogy háziállatok, például kutyák és macskák megfertőződtek-e az új koronavírussal
Az Egészségügyi Világszervezet reagál: "Nincs bizonyíték arra, hogy háziállatok, mint például kutyák és macskák megfertőződtek-e az új koronavírussal. Kézmosás szappannal és vízzel háziállatokkal való érintkezés után jelentősen csökkentheti a többi általános baktérium átvitelét a háziállatok és az emberek között, például az E. coli és a Salmonella. "Ha azonban háziállatát egyértelműen kitéve egy új típusú koronavírusos tüdőgyulladásnak van kitéve, akkor még mindig körültekintő, ha a kedvtelésből tartott állatot elszigetelten figyeli. Kérjük, ápolja háziállatait, és ne hagyja őket szabadon.
[link] (29.)
(ez a HIVATALOS kínai járvány-portál. Google fordító egyszerűsített kínai nyelv - magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!