Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? (14/F)

Mit csináljak? (14/F)

Figyelt kérdés

A doki szerint arcüreggyulladásom van és lehet hogy műteni kell :(

Szerintetek el lehet még keerülni a műtétet?

2010. júl. 21. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj. Hát valószínűleg ha orvos mondta, akkor inkább műtét kellene. Figyelj. Nem kell félned. A sebészeknek naponta 3 ilyen műtétjük van, teljesen olyan nekik egy ilyen műtét, mint neked az, hogy egy pohárba vizet töltesz. Egyszerű és nem bonyolult műtét, nem kell félned :)

jobbulást kívánok!

14/F

2010. júl. 21. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Arcüreg gyulladást müteni? Erről még nem hallottam. Arról már igen, hogy ki kell mosni az arcüreget, de ez nem mütét. Biztos hogy jól értetted?
2010. júl. 21. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:
bisztos
2010. júl. 21. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor gondolj a pénzedre iss 200000 ft is lehet én inkább passzolnék
2010. júl. 22. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem, amikor a mandulámat műtötték ott volt egy kisfiú, akinek kivették az orrmanduláját és egyben arcüreget is műtöttek.

Altatásban csinálták neki, az orron keresztül tisztítják ki, kiszívják a lerakódott gennyet.Azért fontos ez, mert agyhártyagyulladást is okozhat, ha tovább gennyes.

Nem vészes a dolog.

2010. júl. 23. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!