Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A macskáim behozták a bolhát,...

A macskáim behozták a bolhát, hogyan tudnám kiírtani ezeket?

Figyelt kérdés

Van 2 macskám, és behozták a bolhákat (szerintem).

Leginkább este mozognak, a karomon szoktam észrevenni őket, van hogy egy este 6-ot is elnyomok......

Viszonylag kicsi a ház, de ez a jelenség majdnem mindenhol észlelhető.

Hogyan lehetne a legpraktikusabban kiírtani?

A válaszokat előre is köszönöm

2020. jan. 5. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lesz vele munkád bőven. Először azt kell elérni, hogy ne hozzák be. Legegyszerűbb ha nem engeded be őket, de gondolnom ez nem opció.

Irány az állatorvos, vannak tabletták, ampullák, ilyenkor a nyakörv már kevés.

A lakásban nincs sok lehetőséged, bolhaport mindenhova, ágyneműt, ágyruhát kimosni, de így is lesz még e csomó, kézzel kell megfognod őket.

Amit sikerült megfognod, azt az egyik körmöd végével a másik körmödön szétnyomod, gyakorlatilag félbe vágod, mert ezek a kis köcsögök nagy túlélők. Ha csak "szétmorzsolod" az ujjaid között, az kevés.

Sok sikert, és kitartást. De én kitiltanám a macskákat amíg nem rendeződik a helyzet. Különben sosem végzel.

2020. jan. 5. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
A macskáidra kell egy csepp, aminek a neve Stronghold. Doki írja fel. Ez egy hónapig hatásos. Minden nap ki kell porszívózni alaposan az egész lakást, és Piretrin porral is beszórhatod a legjobban fertőzött részeket.
2020. jan. 7. 22:51
 3/3 anonim válasza:
én szét szoktam harapni a bolhákat, hallom is ahogy ráharapok, az a leghatásosabb
2020. jan. 19. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!