Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 36 éves férfi vagyok. Enteroco...

36 éves férfi vagyok. Enterococcus faecalis fertőzésem van amire beszedtem 3 doboz augmentin 125 g-os antibiotikumot. Hogyan lehetne kiírtani ezt a fertőzést?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
talán menj el orvoshoz 36 évesen lehetne ennyi eszed hogy nem magadat próbálod gyógyítani :D
2015. dec. 19. 13:36
 2/14 A kérdező kommentje:
te nagyeszű orvosi eredmények és konzultáció után szedtem be a gyógyszereket de nem hatottak!!!
2015. dec. 19. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Csodálkoznék, ha lenne 1/8 kg-os Augmentin, és azt se tudtuk meg, hogy melyik testrészed van megfertőzve az Enterococcus faecalis-sal.
2015. dec. 19. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Ki kéne tenyészteni, mire rezisztens és utána szedni egy doboz antibiotikumot, nem 8-at.
2015. dec. 19. 14:24
 5/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
0%
Ezért kell gumi nélkül análozni.
2015. dec. 19. 16:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez az egyik legagresszívabb fertőzés. Nem akarlak elkeserítebi de akár évekig is elhúzódhat a betegség úgy hogy orvostól orvosig jársz.

A tanácsom hogy keress fel egy magaspresztizsű magánklinikát ahol kiváló szakemberek keze alá kerülsz. Nem olcsó de gondolom az egészség a legfontosabb. Akár verd magad hitelbe is.

Sajnos ez a legjobb ötletem. Kitartást!

2015. dec. 19. 16:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Valaki leírná mi is ez a fertőzés?
2015. dec. 19. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az Enterococcus faecalis a bélben normálisan jelenlevő baktérium. Gondolom a kérdezőnek húgyúti fertőzése van, de esetleg megírhatná, hogy tényleg az van-e.
2015. dec. 19. 21:47
 9/14 A kérdező kommentje:

Először is nem voltam senkivel sem análisan!!!

Másodszor ez egy spermatogramm eredmény.

2015. dec. 20. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha bizonyosan kizárható, hogy nem kontamináció, akkor a kezelőorvost meg kellene kérni, hogy az intézmény mikrobiológiai intézetében ne csak a baktérium azonosítását kérje, hanem nézzék meg milyen antibiotikumra érzékeny, és melyekre rezisztens (antibiogram). Amire érzékeny, azok közül is olyat kell majd választani, amelyik antibiotikum a húgyúti rendszerben dúsul fel.

A történeted alapján az amoxicillin (az augmentin hatóanyaga) a te Enterococcusod ellen nem hatásos, a baci rezisztens az amoxicillinre.

2016. jan. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!