36 éves férfi vagyok. Enterococcus faecalis fertőzésem van amire beszedtem 3 doboz augmentin 125 g-os antibiotikumot. Hogyan lehetne kiírtani ezt a fertőzést?
Ez az egyik legagresszívabb fertőzés. Nem akarlak elkeserítebi de akár évekig is elhúzódhat a betegség úgy hogy orvostól orvosig jársz.
A tanácsom hogy keress fel egy magaspresztizsű magánklinikát ahol kiváló szakemberek keze alá kerülsz. Nem olcsó de gondolom az egészség a legfontosabb. Akár verd magad hitelbe is.
Sajnos ez a legjobb ötletem. Kitartást!
Először is nem voltam senkivel sem análisan!!!
Másodszor ez egy spermatogramm eredmény.
Ha bizonyosan kizárható, hogy nem kontamináció, akkor a kezelőorvost meg kellene kérni, hogy az intézmény mikrobiológiai intézetében ne csak a baktérium azonosítását kérje, hanem nézzék meg milyen antibiotikumra érzékeny, és melyekre rezisztens (antibiogram). Amire érzékeny, azok közül is olyat kell majd választani, amelyik antibiotikum a húgyúti rendszerben dúsul fel.
A történeted alapján az amoxicillin (az augmentin hatóanyaga) a te Enterococcusod ellen nem hatásos, a baci rezisztens az amoxicillinre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!