Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon faj a gyomrom, mit...

Nagyon faj a gyomrom, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, osszefuggesben lehet-e a ketto, de multhet kedden (szerdara elmult) volt egy kiados hanyos-hasmeneses virusom, 38 fokos lazzal, es ugyanigy fajt a gyomrom. Nem gorcsol es nem eg, hanem konkretan faj, de nem allandoan, hanem neha megfajdul neha elmulik, neha jobban faj, neha kevesse, nekem kicsit olyan, mintha nagyjabol szabalyos idokozonkent fajna, de meg nem mertem le.:) Arra is gondoltam, hogy megint ugyanaz a betegsegem lett, de az hajnalban hanyas-hasmenes komboval indult, most meg ilyesmi bajom nincs.

Van valakinek otlete, mi lehet ez, es mit tehetnek ellene? A kekszet nem kivanom, tejet nem ihatok (allergia), mas otletem nincs..

2010. júl. 20. 19:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
én ezt a gyomorfájást addig húztam-vontam míg kórházba kötöttem ki.menj orvoshoz,hasi ultrahang,és egy szájon át történő tükrözés tuti kimutatja mi a baj.de ha fertőzés vagy gyulladás akkor gyógyszer
2010. júl. 21. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Na hogy vagy, mit mondott az orvos? A vakbél ill. féregnyúlvány gyulladásnál hidd el nekem, hogy a jobb oldalon fáj, és a bal oldalon nyomják meg, akkor érzed a legjobban. Ezt speciel tudom, mert engem műtöttek vele, és már majdnem perforált, mire a doki rájött(:Először nekem is csak a gyomorszájnál fájt, meg rókáztam, meg ilyesmi. Nem rohantam orvoshoz, aztán majdnemelkéstem.
2010. júl. 21. 17:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem a jobb oldalon nem faj. Elkezdett menni is a hasam, az orvos azt mondta, hogy valami virus. De mar valamivel jobban vagyok:)
2010. júl. 21. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor pár nap és rendben leszel. Gyógyulást!
2010. júl. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!