Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon faj a gyomrom, mit...

Nagyon faj a gyomrom, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, osszefuggesben lehet-e a ketto, de multhet kedden (szerdara elmult) volt egy kiados hanyos-hasmeneses virusom, 38 fokos lazzal, es ugyanigy fajt a gyomrom. Nem gorcsol es nem eg, hanem konkretan faj, de nem allandoan, hanem neha megfajdul neha elmulik, neha jobban faj, neha kevesse, nekem kicsit olyan, mintha nagyjabol szabalyos idokozonkent fajna, de meg nem mertem le.:) Arra is gondoltam, hogy megint ugyanaz a betegsegem lett, de az hajnalban hanyas-hasmenes komboval indult, most meg ilyesmi bajom nincs.

Van valakinek otlete, mi lehet ez, es mit tehetnek ellene? A kekszet nem kivanom, tejet nem ihatok (allergia), mas otletem nincs..

2010. júl. 20. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mitől lehet. De én is gyomorfájós vagyok. Az alábbiakat szoktam használni.

Kamilla tea, vagy a hársfalevél tea. (cukor, citrom nélkül szoktam inni)

Vagy gyógyszerek közül a Renie.

2010. júl. 20. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A leírtak használnak nekem.

Jobbulást Neked!:)

2010. júl. 20. 19:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem ártana probiotikumot szedni ilyen betegség után, helyreállítja a bélflórát.
2010. júl. 20. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Elso: Koszonom! A kamillateat mindjart ki is probalom, remelem, hasznal majd.

utolso: normaflore-t szedtem, meg sodioralt

2010. júl. 20. 20:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szívesen.

Majd írd meg, hogy használt-e. :)

2010. júl. 20. 20:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, csináltass egy vérképet. Édesanyámnak a májbetegsége ugyanígy kezdődött. Nem valószínű, hogy ez is az, de jobb az elővigyázatosság. A kamillatea, sóskrumpli, főtt rizs is jók, lehet fekély előjele is.
2010. júl. 20. 20:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy fekely..:) Vagyis remelem, hogy nem, de ha nem mulik el, elmegyek orvoshoz!

Bar most a teatol mar mulofelben van, sokkal kisebb intenzitassal jonnek ram a "fajasok":) Koszi a tippet, elso! En nem vagyok hasfajos, fogalmam sincs, mit kell ilyenkor csinalni..

2010. júl. 20. 21:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Hat ugy latszik, tevedtem, egyre jobban faj:( Es ha megnyomom azon a ponton a hasam, akkor is hasonlo fajdalmat erzek. Most vettem be egy cataflamot, remelem az javit valamit..
2010. júl. 20. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor viszont vakbél is lehet. Húzd fel a lábad, és bal oldalon nyomd meg, majd hirtelen engedd el. Ha jobb oldalon érzed ekkor a fájdalmat, nagy valószínűséggel az. Arra tudniillik nem jó a kamillatea, sürgősen orvos, akár ügyelet, vagy jegelés.
2010. júl. 20. 22:56
 10/14 A kérdező kommentje:

Vegignyomogattam a hasam, nem fajt. De en ugy tudtam, hogy a vegbelgyulladas ott faj, ahol a vegbel van, elvegre is a feregnyulvany gyullad be:o Nekem az nem faj. Nem tudtam, hogy a gyomor is fajhat tole.

A gyomrom pedig ugy faj, hogy a lengobordaimmal kb egyvonalban, a szegycsontom alatt picivel. Ha ott megnyomom, akkor faj, de nem nagyon. Barhol mashol nyomom, nincs semmi.

Most lekopogom, a miota bevettem a cataflamot fajt kb kettot, azota csak nagyon enyhen fajdogal neha. Remelem legalabb az ejszakat kihuzom, akkor reggel orvoshoz megyek.

2010. júl. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!