Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki volt már rühes hogyan...

Aki volt már rühes hogyan szabadult meg tőle? Lassan 3 hónapja szenvedek .

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 20:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Ez egészség kategória..
2019. dec. 16. 20:25
 2/20 A kérdező kommentje:
Én meg már megörültem, hogy jöt egy válasz .😑
2019. dec. 16. 20:31
 3/20 anonim ***** válasza:
Mit próbáltál eddig? Mert erről egy szót sem írtál. Novascabin?
2019. dec. 16. 20:39
 4/20 anonim ***** válasza:

Amikor kezelték a rühességedet,akkor odafigyeltél arra,hogy mindened kimosd (ruhák, alsó neműk, törölközők, ágyneműk), és aki közvetlen testi kapcsolatba szokott veled kerülni,ugyanakkor meg lettek kezelve? Hányszor kezelted magad?

Ezek azért fontos kérdések,mert ha nem mostál ki mindent, vagy más nem lett megkezelve,akkor azoktól folyamatosan visszakaphatod. Ha többször kezelted magad,akkor viszont elképzelhető,hogy attól viszketsz még,mert ez egy elég irritáló szer.

2019. dec. 16. 20:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Mosok vasalok főzöm a ruháim butorok villany kapcsolók stb sterilizálva a férjem nem keni magát mert rajta nincs de é sem látok rajta .1× volt hajlando lekenni magát .
2019. dec. 16. 21:13
 6/20 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy rüh? Mert én magamról tudom orvosként, hogy nem mindig olyan nagyon egyértelmű eldönteni. A tipikus száraz, atópiás bőr tök hasonlóan néz ki. És tök máshogy kell kezelni.
2019. dec. 16. 21:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen sajnos az .
2019. dec. 16. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
Ok. Ember IS használja a krémet, mert lehet, ő ferzőz vissza. Továbbá munkahelyen szék esetleg?
2019. dec. 16. 21:34
 9/20 anonim ***** válasza:
46%
Még ifjabb koromban, a csuklóm volt rühes. Vagy harminc pici atkát vagdostam ki belőle injekciós tűvel.
2019. dec. 17. 08:42
 10/20 anonim ***** válasza:

borgyogyasz surgosen!

ő ir fel egy folyadekot amivel kell furdened mindenedet jo alaposan lemosni. Utana agynemu minden ruhad mindened 90fokon atmosni. Es ez kifogja olni.

Csaladtagoknak szinten erdemes mindenet kimosni es lefurdeni ezzel. Nem kellemes illatu de most nem is ez a lenyeg.

Nem ertem hogy birod nekem vagy egy honapig huzodott de azthttem megorulok a viszketesbe

2019. dec. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!