Gyógyíthatatlan betegségben szenvedek és a dolgok elébe szeretnék menni. Szerintetek gyávaság?
Gyávaságnak nem mondanám, mert én nem merném megtenni.
Viszont kérlek, te se tedd!
Tudom, hogy drága, de külföldön biztosan van egy két orvos, aki segíthet.
Ha nem is, ezt a maradék idődet szánd a családodra. Én a helyedben összeírnék egy bakancs listát a dolgokról, amit halálom előtt szeretnék megtenni. Írd meg, és kezd el megtenni őket. Így nem csak magadnak, hanem a családodnak is szép emlékeket szerzel.
Remélem, hogy fel fogsz épülni, gyógyulj meg!
Azért gondold át, melyikkel terheled jobban a családodat; az öngyilkossággal, vagy a gyógymód keresgélésével, reményteli ápolásoddal! Ha az orvosok küldözgetnek még egymáshoz, akkor nyilván még nem veszett ügy. Talán a 32. fog megoldással szolgálni.
A hozzáállásodon mindenesetre nagyon sok múlik, ha fejben eldöntöd, hogy meg fogsz gyógyulni, akkor sokkal nagyobb esélyed lesz rá.
Rengeteg embernél diagnosztizálnak halálos betegséget, akik mégis leküzdik valahogyan. Te is közéjük tartozhatsz, de ehhez akarnod kell átvészelni.
Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
Ha beszélgetni szeretnél, akkor írj.
Nekem nem tudják az orvosok, hogy mi bajom van, mégis pokoli hasi fájdalmaim vannak 11 éve. Sokban megnehezíti az életemet, de dolgozom, két gyereket nevelek.
Tegnap is itt vergődtél... akkor gyere ki Svájcba fizess párezer chf-ot és elvégezheted az eutanáziát.
Szegénykém, én is halálos autoimmun beteg vagyok folyamatos ízületi fájdalmakkal, mégsem gondolkozok ilyen bromságokon.
Nekem is gyógyíthatatlan betegségem van. Egyszerűen nincs rá végleges gyógymód! Nem lehet leküzdeni, mint pl. a rákot. Legalábbis eddig még nem tud róla az orvostudomány.
Úgy vagyok vele, hogy attól még az élet szép és mi rosszabb történhetne ennél velem? ;)
Nekem is gyógyíthatatlan betegségem van!
Életnek hívják, és halál a vége.
Semmi értelme ennek, ki kéne szelektalódni
Egy gyógyíthatatlan betegség se a társadalomnak, sem magának a betegnek nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!