Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » ANA ELISA tesztet is csináltak...

ANA ELISA tesztet is csináltak egy hajhullás csomagban, amire befizettem, mert hullik nagyon a hajam?

Figyelt kérdés

ANA(ELISA) pozitív 143.5 azt már olvastam hogy ez az érték kórosnak tekinthető.Illetve az ENA screen is pozitív.

Immunológushoz vagy milyen orvoshoz érdemes ezzel az eredménnyel menni? Esetleg ha van itt olyan aki hasonló eredményekkel ment orvoshoz, mesélne hogy mi vár rám?

2019. nov. 26. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyira imádom, amikor a betegek ész nélkül járnak magánlaborba... Na mindegy, rheumatológiára kell beutalót kérni (ők az immunológusok is, egy szakvizsga).
2019. nov. 27. 01:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmilyen tünetem nem volt csak hajhullás.Miért ész nélküli magánlaborba járás az, ha valamilyen eredménnyel akartam orvoshoz menni? Mivel a körzeti orvosunk szerint szülés után 1 évvel teljesen rendben van hogy csomóba hullik a hajam(szerintem meg nem) mit kellett volna tennem?Megvárni míg megkopaszodok?:D
2019. nov. 27. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Másik háziorvost keresni. Komolyan mondom nem értem a betegeket, miért ragaszkodnak a rosszhoz.
2019. nov. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!