Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7 hónapja szültem. Hullik a...

7 hónapja szültem. Hullik a hajam rettenetesen. Milyen orvoshoz kell evvel forfulni?

Figyelt kérdés

7 hónapos a babám,és szülés óta egyre jobban hullik a hajam. Kipróbáltam egy csomó hajhullás elleni terméket, de semmi eredménye nem lett.

Milyen orvoshoz lehet evvel fordulni?

2019. aug. 31. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Ne aggódj, ez teljesen természetes folyamat!

A terhességi hormonok rendeződnek vissza, ösztrogén termelés csökken, ilyenkor elveszítjük azokat a hajszálakat, amik terhesség miatt nem hullottak ki, pont a magas ösztrogén miatt. Csak így, 'egybe "tűnik soknak, de valójában az több hónapnyi hajad, ami most hullik. Remélhetőleg pár hét múlva megáll ez a dolog.

Szoptatsz még?

2019. aug. 31. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen. Képes egész nap a mellemen lógni :)
2019. aug. 31. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

De szupi :) ügyesek vagytok.

Rendbe fog jönni a hajhullás! Tudom, ijesztő, de normális, ez nem vitamin kérdés, hanem hormonális.

2019. aug. 31. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak tudod ilyesztő,mert ha fésülködök,vagy kiengedem, mindenhol ott van a hajam. Múltkor még az ebédben is találtam 😟 2 hónapja levágattam a hajam,kb.a felére, és mondtam a fodrásznak is,hogy szedek fogamzásgátlót is. De ő sem tudta megmondani,hogy ez lehet e attól esetleg. Szerinted?
2019. aug. 31. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Ismerős :) nekem is úgy hullott minden mosásnál, tenyérnyi hajat szedtem össze, majdnem sírvafakadtam, van nőgyógyász a családban, illetve szoptatási tanácsadót is kérdeztem, mindketten az ösztrogén mondták bűnösnek.

Ha gondolod, szedhetsz haj vitamint, hogy a kihullók szálak helyett növő szálak egészségesek legyenek, de sajnos többet nem tudunk tenni. Nekem kb a babám egy éves korára jött helyre minden (még az arcom is tele volt pattanással, az is hormon miatt volt, de rendbe jöttem. Másfél éves most a kisfiam, esténként cicizik már csak)

2019. aug. 31. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Nézd csak, itt szakmailag is leírják :

[link]

2019. aug. 31. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!