7 hónapja szültem. Hullik a hajam rettenetesen. Milyen orvoshoz kell evvel forfulni?
7 hónapos a babám,és szülés óta egyre jobban hullik a hajam. Kipróbáltam egy csomó hajhullás elleni terméket, de semmi eredménye nem lett.
Milyen orvoshoz lehet evvel fordulni?
Szia! Ne aggódj, ez teljesen természetes folyamat!
A terhességi hormonok rendeződnek vissza, ösztrogén termelés csökken, ilyenkor elveszítjük azokat a hajszálakat, amik terhesség miatt nem hullottak ki, pont a magas ösztrogén miatt. Csak így, 'egybe "tűnik soknak, de valójában az több hónapnyi hajad, ami most hullik. Remélhetőleg pár hét múlva megáll ez a dolog.
Szoptatsz még?
De szupi :) ügyesek vagytok.
Rendbe fog jönni a hajhullás! Tudom, ijesztő, de normális, ez nem vitamin kérdés, hanem hormonális.
Ismerős :) nekem is úgy hullott minden mosásnál, tenyérnyi hajat szedtem össze, majdnem sírvafakadtam, van nőgyógyász a családban, illetve szoptatási tanácsadót is kérdeztem, mindketten az ösztrogén mondták bűnösnek.
Ha gondolod, szedhetsz haj vitamint, hogy a kihullók szálak helyett növő szálak egészségesek legyenek, de sajnos többet nem tudunk tenni. Nekem kb a babám egy éves korára jött helyre minden (még az arcom is tele volt pattanással, az is hormon miatt volt, de rendbe jöttem. Másfél éves most a kisfiam, esténként cicizik már csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!