Az ortivin jó?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 09:24
 1/8 A kérdező kommentje:
A haverkám monta, hogy az otrivin az egészségnek kárt tehet(de én azt csepegtetem)és nagyon megijedtem, mi lesz velem az oterivin tényeg rossz?
2010. júl. 19. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha úgy használod, ahogy le van írva, nem káros. Más kérdés, hogy nekem nem hatott.

Ha többet vagy hosszabban használod, mint szabad, akkor igen, káros. Ahogy a többi orrcsepp és gyógyszer is.

2010. júl. 19. 10:40
 3/8 A kérdező kommentje:
hátén az allegriámra használom minden este 1-1 csepp
2010. júl. 19. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, az Ottrivin teljesen átlagos gyógyszer, mint ilyen nem feltétlen jó, de bajod nem lesz tőle. Miért lenne károsabb mint mondjuk a Nasivin??
2010. júl. 20. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nemtom sok allergiám van azt monta a haverom, hogy valamelyikre káros is lehet.
2010. júl. 20. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Hat attol fugg, mire. Fejfajasra pl nem jo..:D

De a "viccet" felreteve, semmi bajod nem lesz tole. Olvasd el a betegtajekoztatot a biztonsag kedveert, ott leirjak, kiknek ajanlatos konzultalni az orvosukkal hasznalat elott.

2010. júl. 20. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó!

Nem lesz semmi bajod!

2010. júl. 21. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha allergiás vagy rá, akkor valóban nem szerencsés. Meg lehet egyéb tényezőkre is figyelni kell pl szedsz-e mellette más gyógyszert de ha nem vagy allergiás semelyik hatóanyagára és minden ilyen más is stimmel akkor nyugodtan használhatod.
2010. júl. 22. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!