Ha biciklivel belemegyek egy hányásfoltba az utcán és utána lezárom úgy, hogy hozzáérek a kerékhez, elkaphatom a hányás okozóját (ha betegség volt)?
Moss alaposan kezet utána, ha nincs rajtad kerékpáros kesztyű, és akkor 100% hogy semmit nem kapsz majd el.
Amúgyse hiszem, hogy az utcai hányások mind beteg emberektől vannak. Sokkal valószínűbb, hogy a csávókám kicsit felöntött a garatra, és a gyomra az adott pontig volt képes tolerálni az ipari mennyiségű szeszt.
Ahogy hazaérek, az szokott lenni az első dolgom, hogy megmosom a kezem, de a legtöbb boltban sajnos nincs rá lehetőségem. :(
Így a hétfői hányásokról én is így gondolom, hogy péntek-szombat este születtek és nem takarította el őket senki, inkább csak nagy általánosságban kérdeztem.
Ha lenyalogatod a kezed akkor biztos elkapsz valamit... XD
Viccet félretéve kézfertőtlenítőt használj és akkor nem lesz gond, nálam is mindig van bkv-ás után is mindig használom vagy ha úgy érzem, hogy kell/ki tudja milyen sz*aroskezű kapaszkodott ott vagy fikás ujjal jelzett előttem/ nagyon undorító igénytelen emberek vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!