Nem múló fáradság vírus után?
Ne szégyelld menj el az or oshoz ha úgy érzed szükséged van rá. Szégyellje magát az az orvos aki nem vesz komolyan.
Sajnos én is olyan vagyok hogy ha megbetegszem túlzottan megijedek és kétségbe esem. Korabban nem így vilt és én is hittem az első orvosnak és ez majdnem az életembe került. Azóta nem érdekel ki mit gondol ha rosszul vagyok akkor orvoshoz megyek vsgy ügyeletet hívok. Ez az én életem és nem fogok azért szenvedni mert félek mit gondolnak rólam. Legutóbb en is elkaptam egy vírust alig álltam a labamon 2 hétig. Pedig már elmúkt a hasmenesem de mégis rettenetrsen szédültem. Felhivtam az orvost. Leszart. Kihívtam az ügyeletet. Kiröhögtek. Megint kihivtam kijöttek azt mondták csak egy vírus. Nagy nehezen eljutottam odaig hogy lemásazak a helyettesítő orvoshoz mert az enyem bem volt hajlandó kijönni. Kiharcoltam a vérvetelt és akkor derúlt ki hogy vérszegény vagyok és azért vagyok harmatgyenge. Ha azzal foglalkozom ki mit gondol nem derül ki csak mikor már elajulok az utcán. Szóval magaddal foglalkozz ne azzal mit gondolnak mások! De legyél türelmes. 40 fokos láz kimeriti a szervezetet nem csoda ha fáradt vagy. Egyél sokszor keveset könnyű tapláló ételeket sok vitaminnal igyál sokat és lassan kezdj el mozogni. Pár perc séta, aztán fokozatosan növeld. Természetes ahogy érzel. El fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!