Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem múló fáradság vírus után?

Semmi, szinte por.. kérdése:

Nem múló fáradság vírus után?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már harmadik hete, hogy végetért egy 40 fokos lázas feltehetően vírusbetegségem. Elég sokáig, 5 napon át lázam volt, és gyengék voltak a végtagjaim. Voltam benn a kórházban is, volt labor meg ultrahang, ct, de semmi különöset nem találtak. A láz már három hete hogy elmúlt, de még mindig köhögök, taknyos a torkom és be van dugulva a fülem, és ami a legnagyobb baj, hogy nagyon fáradtnak érzem magam, hiába alszom, és nagyon furcsa a látásom, sokkal élénkebbnek érzékelem a színeket, az emberi tömeg mozgása, a boltok fényes sűrűsége zavar, kicsit ilyen beszűkültnek érzem a látásomat, ugyanakkor minden éles, talán túl éles is. A legfurcsább, hogy a csíkos dolgokat nagyon vibrálónak látom. Nem is tudom hogy szédülés e ez, de a mozgás látványa zavaró. Nagyon zavar már lelkileg, megőrjít, éjszaka is sokszor hamarabb felébredek és forgolódva azon gondolkozok, vajon holnap már jól leszek e. Lehet már kicsit pszichológiai is a dolog és tényleg csak fáradt vagyok már. Múlthéten voltam ügyeleten, mivel nem ott tartózkodom ahol a háziorvosom. Ők a tüdőmben hallottak valamit, és beküldtek az ügyeletre. Ott viszont vizsgálat után azt mondták csak pihennem kell, és vírus utáni gyengeség. Ez szerdán volt, de még mindig nem javultam. Kicsit aggódom. Esetleg valakivel volt már hasonló? Szerintetek újra elmenjek orvoshoz? Kicsit szégyellem, mert múltkor is nagyon erőteljesen hazaküldtek.

2019. szept. 16. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább alázzanak meg, nevessenek ki és küldjenek haza százszor, mint egyszer ne menj el, és baj legyen. Természetesen nem járok minden náthával orvoshoz, de sajnos egyszer már előfordult, hogy az ügyeletről elkergettek, másnap meglátogattam a háziorvost, aki egyből hívta a mentőket. Három napig voltam kórházban, kiszáradás miatt. Szerintem mindenképpen keres fel egy orvost!!
2019. szept. 16. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld menj el az or oshoz ha úgy érzed szükséged van rá. Szégyellje magát az az orvos aki nem vesz komolyan.

Sajnos én is olyan vagyok hogy ha megbetegszem túlzottan megijedek és kétségbe esem. Korabban nem így vilt és én is hittem az első orvosnak és ez majdnem az életembe került. Azóta nem érdekel ki mit gondol ha rosszul vagyok akkor orvoshoz megyek vsgy ügyeletet hívok. Ez az én életem és nem fogok azért szenvedni mert félek mit gondolnak rólam. Legutóbb en is elkaptam egy vírust alig álltam a labamon 2 hétig. Pedig már elmúkt a hasmenesem de mégis rettenetrsen szédültem. Felhivtam az orvost. Leszart. Kihívtam az ügyeletet. Kiröhögtek. Megint kihivtam kijöttek azt mondták csak egy vírus. Nagy nehezen eljutottam odaig hogy lemásazak a helyettesítő orvoshoz mert az enyem bem volt hajlandó kijönni. Kiharcoltam a vérvetelt és akkor derúlt ki hogy vérszegény vagyok és azért vagyok harmatgyenge. Ha azzal foglalkozom ki mit gondol nem derül ki csak mikor már elajulok az utcán. Szóval magaddal foglalkozz ne azzal mit gondolnak mások! De legyél türelmes. 40 fokos láz kimeriti a szervezetet nem csoda ha fáradt vagy. Egyél sokszor keveset könnyű tapláló ételeket sok vitaminnal igyál sokat és lassan kezdj el mozogni. Pár perc séta, aztán fokozatosan növeld. Természetes ahogy érzel. El fog múlni.

2019. szept. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!