Mióta létezik a HIV vírus?
Ez egy modern vírus? Elképzelhető, hogy laboratóriumi körülmények között lett létrehozva?
A Tuskegee kísérlet óta én már semmilyen hivatalos álláspontnak nem hiszek. Úgy hazudnak nekünk mint valami idiótáknak. Az emberek többsége pedig bekajálja szépen.
1: Ezotéria kategória. A konteókat oda kérjük!
2: HI vírus, vagy HIV. A 'V' betű benne azt jelenti, hogy vírus.
3: Az viszont igaz, hogy nagyjából 100 éve létezik. Az őse a SIV, ez egy olyan vírus, ami a majmokat betegíti meg, enyhe náthát okoz nekik. Kicsit több idejük volt már összeszokni, azért enyhe a hatása.
Valószínűleg szexuális úton került át az emberre.
"Ez egy modern vírus?"
Feltételezhetően a 20. század elején jelent meg.
"Elképzelhető, hogy laboratóriumi körülmények között lett létrehozva?"
Nem. Sokkal líraibb az eredete.
Az afrikai majmoknál létezik egy SIV nevű vírus - ami feltételezhetően a majomhús evése révén került az emberbe - ami később adaptálódott az emberre (ez lett a HIV) és terjedt tovább a nem steril egészségügyi beavatkozások, szexuális kapcsolatok révén.
"a majomhús evése"
ez csak akkor, ha nyersen ették, és még akkor is nagyon kicsi az esélye.
Bár... szoktak úgy majmot enni, hogy kikötözik, feltörik a fejét, és kieszik az agyát.
Na, 𝐢𝐥𝐲𝐞𝐧𝐤𝐨𝐫 tud fertőzni.
De csak akkor, ha valamilyen seb van a szádban.
Kérdező: egyszerre egy kérdést tegyél fel.
Ha mást is kérdezni akarsz, azt külön írd ki.
AZ EZOTÉRIA KATEGÓRIÁBA!
5
Azért kötöttem a Tuskegee-hez, mert az is pont ugyanúgy ezotéria kategória lenne ma, ha nem szivárgott volna ki.
Meg a temérdek káros nukleáris teszt.
Ne haragudj, hogy két kérdést tettem fel egyszerre. Remélem érted miért, és mi az összefüggés.
Egyébként a HIV akár lehet kitalált is, és az AIDS-t okozhatja a sok méreg amit megetetnek velünk, a sok feldolgozott kaja, meg gyógyszerek amit szinte mindenre felírnak és amelyek leölhetik az immunrendszert.Senki ne mondja nekem, hogy a kormányok, esetleg nagy vállalatok nem gondolnak a világ túlnépesedésére, és annak kordában tartásának módjaira.
Amúgy tényleg csak el kéne olvasni:
7
Ja, hogy te innen informálódsz?
Elsőre igen.
Ha valamiről mégis azt gondolod, hogy nem stimmel, azt megkérdezheted tudósoktól, vagy megnézheted tudományos lapokban.
De az ilyesmi 1-2% körül van, a többi azért nagyjából jó.
"a HIV akár lehet kitalált is, és az AIDS-t okozhatja a sok méreg amit megetetnek velünk, a sok feldolgozott kaja, meg gyógyszerek"
Te egyszerűen elmebeteg vagy.
Lehet, hogy nem tehetsz róla, de nagyon gyorsan orvoshoz kellene menned, mert ez súlyosbodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!