Persze, lehet vektorokként használni, és géneket juttatni velük sejtekbe.
2012. jún. 18. 22:29
2/13 anonim válasza:
"Jelen tudásunk szerint nincs hasznos vírus. Sajnálom, hogy éppen tõlem kell megtudják ezt a rossz hírt, aki a vírusok elkötelezett szerelmese vagyok. Ugyanakkor a dolog teljesen érthetõ éppen amiatt, hogy a vírus önálló létre képtelen, mint azt a bevezetõben kifejtettem."
A vírusokat fel lehet használni genetikai laborokban DNS-szintérisre, ymi jelentősen segíti a gyógyszer-és génkutatók munkáját, mert bármilyen DNS-szekvenciát tudnak vele sokszorosítani. Ilyen szempontból igen hasznosak, a Humán Genom Projekt rengeteg eredményét a vírusok és baktériumok segítségével értek el.
2012. jún. 18. 23:02
6/13 anonim válasza:
"És tudsz azóta mást? Szívesen látom!"
Írtam, hogy arra használják, hogy sejtekbe géneket juttassanak. Utána lehet nézni lepontozgatás helyett....
2012. jún. 18. 23:36
7/13 anonim válasza:
De essék, nehogy véletlen keresned is kelljen (ezt az egyik kommentelőnek írom most, nem a kérdezőnek):
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!