Pakisztánban voltunk múlthéten. Már az 1. napon ment a hasunk és még most is majd kifordul a belünk. Mit csináljunk?
Ettünk pakisztánit és ittunk vizet is, de már éjjel azt éreztem, hogy feszít belülről a vacsora. Hangos morgások, kellemetlen pufffadás, hasmenés, ezek voltak a tünetek. Később a többiek is rosszul érezték magukat. Őket is ilyen panaszok gyötörték.
Végül néhány hasfogó segítségével kibírtuk a hazautat (bár hozzátenném, nagyon nehezen).
Eltelt 1 hét és azóta is olyan rosszul vagyunk, hogy már lassan a belünket is kifossuk.
SEGÍTSETEK!!!! EZ SZØRNYŰ ÉRZÉS, MÁR NEM BÍROM TOVÁBB!!!
Ok, köszi!
Most már hányunk is, úgyhogy muszáj lesz elmenni az orvoshoz!!!
Én csak azt nem értem mért pont Pakisztánba kellet menni?
Ha volt rá pénzed orvosra meg nincs?
Hogy van ez?
Mindenképp orvos, de azért nem feltétlenül van hatalmas baj.
Tipikus dolog, hogy valaki ilyen nyaralásokon beteg lesz. Más a baktérium és vírusállomány. Ezért mondják, hogy fogat is ásványvízzel érdemes mosni.
"Ettunk pakisztanit" - ha embert eszel, akkor ne csodalkozz, ha nem birja a gyomrod.
Az szinten elgondolkodtato, hogy itt kersz tanacsot. Szerintem Pakisztan kozelebe sem jartal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!