Milyen kaját vigyek és milyet csináljunk?
Figyelt kérdés
A héten megyünk a Balatonra, barátommal és barátokkal:) Konzerves kaján kívül ti milyen kaját ajánlotok még h vigyek?Gondoltam még pizzakrémre meg ilyenekre.ÉS ha rezsó lesz csak, akkor milyen kaját készítsünk?:) persze kint is tudunk sütögetni.Esetleg főtt kaját érdemes vinni sztetek?
Köszönöm, ha válaszoltok!
2010. jún. 7. 15:01
1/3 anonim 



válasza:





rántott csirke v hús --ez egykét napig jó.
2/3 anonim 



válasza:





Süssetek zsírban oldalast vagy tarját.Tegyétek egy edénybe,és öntsetek rá annyi meleg zsírt,hogy ellepje. Használatkor csak ki kell melegíteni. Célszerű egy dobozba annyi húst tenni,amennyit egyszerre esztek meg, A hús zsírja pedig kenyérre nagyon finom.
3/3 anonim 



válasza:





ha esetleg van bográcsotok, akkor csináljatok egy pusztapörköltet, azt mindenki imádni szokta, és elrontani sem nagyon lehet :)
annyi az egész, hogy amikor már puha a hús, még raktok bele krumplit, az már nagyon hamar megpuhul, és kész is.
és bár az igazi pusztapörkölt marhából van, de disznóból is kiváló, le van tesztelve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!