Vam esély arra, hogy hiv fertőzött legyek?
Figyelt kérdés
Bocsánat, hogy ilyen “idióta” kérdést teszek fel, tudom, hogy ti sem tudtok sokkal többet mondani, de azért megpróbálom :)
Annyi a lényeg, hogy fesztiválon voltam, és ott egy csávóval smároltam, és leszoptam őt. Gumiban szoptam le (ez mondjuk az ő ötlete volt) de én azt hallottam, hogy csókolózással is terjed, ha nyelves meg ilyesmi van. Nekem fogszabályzóm van, így szinte állandóak a sebek a számban. Miután megkérdeztem h mikor tesztelt, azt mondta h májusban tesztelt utoljára, de azt ugye nem tudhatom h azóta kivel volt. Mekkora az esély rá, hogy fertőzött legyel?
2019. aug. 13. 18:44
1/7 A kérdező kommentje:
Uh, most látom hogy rossz a kategória. Bocsánat:(
2019. aug. 13. 18:47
3/7 anonim válasza:
Gratulálok. Van rá esély de ezek után meg is érdemled ha megfertőződtél.
4/7 A kérdező kommentje:
Ah koszi, pont erre van szuksegem most
2019. aug. 13. 19:01
5/7 ftf1983 válasza:
Arra az esély, hogy csókolózással elkapd a HIV-et nem igazán van esély. Nyállal nem terjed a HIV vírus. Akkor kaphatnád el csókolózással, ha neki egy nyílt seb lenne a szájában, amiből folyamatosan jön a vér és a te szádban is van nyílt seb és az Ő vére érintkezik a te nyílt sebeddel. A HIV vírus ahogy levegőre és fényre kerül 1 másodperc alatt elpusztul, mert nagyon érzékeny vírus. Ezért is nehéz vizsgálniuk, mert laboratóriumi körülmények között alig tartható életben. Szóval biztosan kijelenthető, hogy szinte biztosan nem fertőződtél meg HIV-vel. Ha az neked megnyugvás, akkor 4 hát múlva menj el egy ingyenes HIV-tesztre.
6/7 anonim válasza:
Kicsi az esélye, szinte semmi. 1. Nagy valószínűséggel ő sem fertőzött. Azok alapján, hogy jár tesztre, még ha a legutóbbi májusi is, és hogy óvszerben engedte az orálist, tudatos lehet, tehát valószínűleg nem szedte össze ő sem. 2. Ha fertőzött is lenne, baj akkor lehetne, ha te nyílt sebekkel a szádban szoptad volna le gumi nélkül. Ilyen nem történt. 3. Csókolózással akkor terjed, ha mindkettőtöknek nyílt sebei vannak, és ő vérzik. Ilyen csak nem volt. Ettől függetlenül minden szexuálisan aktív embernek érdemes időnként tesztet csináltatnia, mert manapság Európában a HIV-vel az a legfőbb gond, hogy egy csomó fertőzött él úgy, hogy fogalma sincs róla, hogy ő fertőzött. Ezért nem kezelteti magát, így ő is halad a megbetegedés felé, és másokat is fertőzhet. Pedig a kezelés mellett manapság normál élethosszt lehet élni AIDS nélkül, és még fertőző sem lesz az ember, vagy legalábbis nagyon-nagyon minimális eséllyel. Szóval a legbiztosabb neked is egy HIV-teszt, ami a fentiek alapján szinte biztos, hogy negatív lesz, de akkor is a legbiztosabb megnyugvást az adja, na meg eggyel több leszűrt ember.
7/7 anonim válasza:
max vmi egyéb fertőzés... de az kijött volna.
az első értelmetlen válaszolóknak meg üzenem h ne irígykedjenek hogy ők képtelenek szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!