Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve az én hibám és megérdemlem, hogy most így jártam 1évvel kihuztak 6fogamat felül hátul hármat alul szintén hátul hármat. Konkrétan a bölcsességfogaimon eszek ami szintén egy idő után tönkre fog menni és az is kihuzásra kerül. Mivel hátul egyiknél sincs fogam így hídat nem tehetnek fel az implantátumra azt mondta a dokim hogy rövid a fognyakam valószínű kilöködne, milyen lehetőségeket tudtok még? Esetleg részleges műfogsor létezik? Ha igen mennyibe kerülhet? Az a baj a fogorvosommal, hogy nem tértünk ki utoljára mikor találkoztunk hogy mi hogyan lehet csak az implantátumot közölte viszont most, hogy mentem volna hozzá közölték hogy elment táppénzre mert kisbabát vár. Nem vet fel minket a pénz, de valami már nagyon jó lenne várom az ötleteket2019. júl. 16. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!