Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez nagyon rossz! Tudnál segíteni?

Ez nagyon rossz! Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
Lejött hátul a fogaszabimbol a gumi.Doki amugy is rosszul tette fel és megakartam igazítani de lepatattant(tudom az én hibám stb)próbáltam mindenhogy visszatenni de semmi.Nagyon zavar meg kicsit fáj is és birizgálja a számat.Visszamenni nem tudunk mert kb 50 km-re járunk hozzá és ugye holnap szombat.Arra gondoltam hogy levágom szerintem a többi nem fog róla lejönni.
2010. júl. 9. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem vágd le mert hétfőig beleőrülsz,hogy birizgálja a szádat:s
2010. júl. 9. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon (!) nem fáj, szerintem inkább ne próbálkozz levágni. De nem értek hozzá.
2010. júl. 9. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a fogászati ügyeletre,ott biztos tudnak csinálni vele valamit.Te inkább ne piszkáld meg,mert még nagyobb gond lehet esetleg belőle,meg elég költséges is lehet,ha tönkreteszed véletlenül.
2010. júl. 9. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is levágom mert holnap elég nagy programom lessz.Csak félek hog a doki mit fog szólni.És ráadásul multhéten voltunk nála szóval még sokára kell visszamenni
2010. júl. 9. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Utolsó: nem hiszem hogy nagy kár lehet belőle mert ezt a gumit havonta cseréli és mindig kidobja
2010. júl. 9. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
És itt még fogászati ügyelet sincs :S de ha lenne se tudnék szerintem elmenni.15 éves leszek még csak
2010. júl. 9. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
mindenhol van fogászati ügyelet és 15 évesen elég nagy vagy ahhoz, hogy megkeresd az interneten, hogy épp ki ügyel és elmenj hozzá ;)
2010. júl. 9. 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat anya visszarakta!:D és nem ugy ahogy az orvos mert nem a kis kampóra rakta hanem az alatta levő fémre és azért volt fura
2010. júl. 9. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ha máskor ilyen lesz, akkor erősebb fogpiszkálóval vagy egy vastagabb tűnek a "tompa" végével simán vissza lehet tenni.
2010. júl. 9. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönd meg nagyon Anyukádnak, a segitő kezet!!;)
2010. júl. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!