Mit tegyek ellene? Rossz a leheletem.
Olyan érzésem van,hogy a számban és a torkomban oxigénhiány van,szinte már fáj nyelni. Ez inkább a torkomra jellemző.Sok vizet megiszok,a suliba iszok néha kevesebbet,mégis rossz a leheletem.
Olvastam,hogy ez az oxigénhiány kedvez némely baktériumoknak. Mit csináljak?
A narancssárga színü gyümölcsök elvileg megszüntetik a szájszagot. Egyél narancsot, mandarint, grapefruitot!
Petrezselyem rágása is szünteti, de mielött kiteszed a lábad otthonról, nézz tükörbe mert a fogad közé mehet :)
Listerinnel öblögetek, reggel este, olyan erös h folyik töle a könnyem de nem baj
Moss fogat gyakran amikor csak tudsz
Hagymát ugye ne vidd túlzasba
Igyal annyi vizet amennyit csak bírsz!
háát,fogalmam sincs,mi a bajom. Öblögetni szoktam listerinnel,reggel este , + persze a fogmosás. Hiába.. Szinte még ront a helyzeten,nemhogy javit.
Refluxra én is gyanakodtam,voltam orvosnál,elküldött valamilyen vizsgálatra,nyálmintát vettek a torkomból,meg vért vettek,meg már nem is emlékszem. Mikor megkaptam az eredményeket,akkor az egyik baktériumból több volt a torkomban mint az átlag, azt mondta a doktornő,hogy ir valami orvosságot,szedtem,de semmi változás.
Fogaim jók,még maradt 1-2 tömés amit ki kell cserélni,néha fáj az inyem. Voltak mandulaköveim,azokat kiszedtem magamnak,azóta nem jelentkeztek.
2hét múlva mindenképp elmegyek fül orr gégészhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!